SiO søker markedsansvarlig

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus har et mangfold av tjenester og tilbud til sine studenter. Nå søker SiO etter en markedsansvarlig.

Mer enn 67.000 studenter på 26 ulike studiesteder er tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, og vårt viktigste mål er å bidra til at studentene trives i sin studiehverdag! Nå søker vi etter en markedsansvarlig som kan bidra til å synliggjøre og posisjonere SiO og våre tjenester i egnede kanaler og med virkemidler som gjør inntrykk.

Vi ser etter deg med kommersiell teft og markedsorientert forretningsforståelse, og som synes det kan være interessant å benytte denne kompetansen i markedsføring og kommunikasjon med studenter. Hos oss vil du jobbe like mye strategisk som operativt, og du blir du ansvarlig for å utarbeide markedsplaner og gjennomføre disse. Vi ønsker at du bidrar for å videreutvikle SiO sine kommunikasjonskanaler med godt og nyttig innhold for studentene, og ser for oss at du tidligere har jobbet med digitale markedsføringskanaler. Du er dessuten god på å planlegge og gjennomføre kampanjer og arrangementer, og du er ikke redd for å ta i et tak selv på arrangementsdagen.

Som markedsansvarlig vil du jobbe tett med øvrige kolleger i markedsavdelingen og med kolleger i tjenesteområdene. Vi ser nå etter en markedsansvarlig for tjenesteområdet SiO Bolig.  SiO har 24 studentbyer og -hus i Oslo og et studenthus ved Lillestrøm. Vi har til sammen rundt 9000 hybler og leiligheter for utleie. I disse bor det cirka 10 000 mennesker, noe som gjør oss til en av landets største virksomheter innenfor utleie og forvaltning av boliger. Rollen vil være avgjørende for vårt videre posisjoneringsarbeid og du vil få være med å påvirke hvordan studentene som er i dialog med oss opplever hele sin boligreise. Rollen rapporterer til markedsdirektør.

Konkrete arbeidsoppgaver

 • Utarbeide markedsplaner og gjennomføre og implementere disse
 • Videreutvikle SiO sine kommunikasjonskanaler til studentene, herunder SoMe
 • Innsikt og analyse
 • Prosjektleder eller være prosjektdeltaker på utvalgte prosjekter

Kompetanse og personlige egenskaper

 • Høyere utdanning innen markedsføring eller markedskommunikasjon, fortrinnsvis masternivå
 • Relevant arbeidserfaring, min. 3-5 år
 • Markedsorientert forretningsforståelse
 • Sterk kompetanse på planlegging og gjennomføring av kampanjer
 • Sterk kompetanse på digitale markedsføringskanaler samt god på å skape engasjerende og godt innhold på sosiale plattformer
 • Faglig god på innsiktsinnhenting, analyse og strategisk bruk av innsikt i tjenesteutvikling
 • Strukturert, analytisk og metodisk
 • Ser, forstår og utvikler helheten
 • Er proaktiv og har stor gjennomføringskraft
 • Gode kommunikasjonsevner; både på norsk og engelsk

 

Vil du vite mer om Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus? Se film her eller les mer her.

Har du lyst til å være med på å bygge SiO som merkevare og benytte din kompetanse innen markedsføring til å gjøre studiehverdagen litt enklere? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med June eller Eivind i Teft.

 

 

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt June K. Ragnif eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

June K. Ragnif

June K. Ragnif

linkedin icon

Rådgiver

916 98 430

june@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no