Seen This søker Visuell produsent – Adops

Vil du jobbe med å utforme kreative videoannonser?

SeenThis opplevere kraftig vekst, nasjonalt og internasjonalt og vi søker derfor etter flere Visuelle produsenter / Adops, som ønsker å jobbe med kjernen av vår teknologi, og sammen med kundene skape bannerannonser, som er «the next level»

Kontoret i Norge har i dag tre dyktige ressurser som jobber med alle de største annonsørene i Norge. Ta gjerne en titt her, på hva vi skaper i samarbeid med reklamebyrå, mediebyrå og kunde: https://seenthis.co/adgallery

Om rollen

Dette er en hybridrolle hvor du vil kombinere koding, videoredigering og dialog med kreativ ansvarlig hos kunden. Ingen dag er like, alle kampanjer er forskjellige! Vi er på jakt etter flere nye teammedlemmer, og vi kan tilrettelegge rollen i forhold til din kompetanse.

En typisk dag i SeenThis kan se sånn cirka sånn ut: du har mottatt materiell fra våre kunder. Dette vi du konvertere til HTML5 annonser i vår egenutviklede plattform, du vil holde i kundedialogen, og sammen med kunde skape det beste resultatet. Du vil også i stor grad samarbeide med salgsteamet, fungere som teknisk støtte og holde selgerne litt i «øra». Du kan bli utfordret til å lage skisser og/eller være med i kundemøter.

For å skape de beste annonsene vil du jobbe med HTML, CSS, JavaScript, Aftereffects og videoredigering i AdobePremier.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som er positivt innstilt, ser løsninger og kan jobbe i ulike verktøy for å skape de beste resultatene. I denne rollen er det viktig at du kan jobbe godt selvstendig og samarbeide godt med teamet, dele erfaringer og bidra positivt til det sosiale på jobben.

Fint om du har:

  • Kunnskap om HTML /CSS/JavaScript
  • Erfaring med videoredigering
  • Gode kommunikasjonsevner

Det er fordel om du også har:

  • En relevant bachelor grad
  • Erfaring med Adobe Premier
  • Basic kunnskap om Illustratur, PhotoShop, og After Affects

Ikke nøl med å søke om du ikke kan alle verktøyene vi nevner her. Vi vil gjerne høre fra deg med noe av erfaringen vi nevner – men du må ikke krysse av på alle punktene. Vi er åpne for å tilpasse rollen til din kompetanse. Derfor må du ikke nøle med å søke hvis du syns dette ser spennende ut – selv om du er nyutdannet eller bare har noen års erfaring fra arbeidslivet.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no