Foto: Schjærven Reklamebyrå

Schjærven Reklamebyrå søker digital rådgiver

Er du en erfaren digital rådgiver som ønsker å jobbe med noen av Norges største annonsører og retail-miljøer? Har du erfaring fra å skape gode, digitale strategier og løsninger, og er du vant til å jobbe med e-commerce og trafikkøkende aktiviteter for nettbutikker eller merkevarer som ønsker å ta ut et større potensiale i sin digitale kommunikasjon?

Schjærven har i høst slått sammen byråene Empefire og Schjærven Reklamebyrå til et større, felles miljø og søker etter en digitalt sterk rådgiver for å jobbe med rådgivning for flere av våre kunder.

Vi tror du har hands on erfaring med å legge strategier for digitale kanaler. Dette betyr at du sannsynligvis har jobbet med performance marketing, 1:1-kommunikasjon, kundelojalitet og CRM, at du er vant til å jobbe med konverterings- og salgsfokus innen e-commerce og at du har et bevisst forhold til hvordan content og SoMe-aktiviteter kan bidra til å bygge merkevare og skape trafikk og salg på nett.

Hos oss vil du få både strategisk og operasjonelt kundeansvar for en portefølje bestående av forskjellige typer kunder. Du er en fagnerd som alltid holder deg oppdatert på digitale verktøyer, men har samtidig evnen til å presentere fagspråk og dine funn fra analyser på en enkel og forståelig måte.

Vi kan tilby en bred og svært interessant kundeportefølje, en sentral rolle i et stort og faglig sterkt miljø, høyt arbeidstempo, konkurransedyktige betingelser og gode personlige utviklingsmuligheter.

Har du spørsmål kan du kontakte Nejra eller Henrik i Teft. Søknadsfrist for denne stillingen er snarest og søkere vil bli behandlet fortløpende, så du trenger ikke vente med å vise din interesse. Vi ber om at du søker via lenken på denne siden. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no