Schjærven Reklamebyrå søker tekstforfatter

Vi tror du lever og ånder for å skape god og innsiktsfull kreativitet, og evner å foredle og utvikle kommunikasjonsideer og konsepter i nært samarbeid andre kreatører og ulike Art Directors. Vi ser etter deg som er vant til å lage løsninger som engasjerer og skaper gode resultater, og som har en målbevisst, ambisiøs og en profesjonell tilnærming til god kommunikasjon.

Du er en dyktig historiefortellere og selvgående når det gjelder å skape ideer og lage gode presentasjoner som engasjerer både våre kunder og målgruppene. Du er opptatt av å levere effektive ideer av god kvalitet, er engasjert og jobber godt i team.

Hos oss vil du få jobbe med noen av Norges og Nordens sterkeste merkevarer, du vil få brynt deg på komplekse problemstillinger og du vil få jobbe tett med mange flinke fagfolk og avdelinger.

Dersom dette høres interessant ut vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med Nejra Kudra eller Henrik Sandberg i Teft for mer informasjon eller send oss din CV og søknad via linken i annonsen.

Søknadsfrist: snarest

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no