Scandza søker Senior Insight Manager

Er du en erfaren analytiker med lidenskap for mat, som ønsker å være ”forbrukernes stemme” i Scandza? Vil du bidra til å utvikle noen av Skandinavias sterkeste merkevarer gjennom innsikt og analyser?

Scandza ønsker å sikre at vi alltid har forbrukeren i sentrum når vi tar kommersielle beslutninger og utvikler nye produkter. Vi søker derfor en Senior Insight Manager til en nyopprettet stilling i vår sentrale markedsavdeling. Som vår analytiker skal du etablere og sikre konkurransefortrinn for Scandza-gruppen gjennom innsikt og forståelse av forbruker, kunder og markeder. Du vil i tillegg ha ansvaret for at forståelsen og innsikten enkelt kan oversettes til handling og kommersiell suksess.

Vi ser etter en kandidat som er god til å kommunisere, og som har erfaring med å jobbe både operativt og strategisk med analyse. Det er viktig at du er kommersielt anlagt og har jobbet innen FMCG, enten hos en kjent merkevare eller et analysebyrå.

Scandza er kjent for å ha høyt tempo og gjennomføringsevne. Derfor er det viktig at du trives med mange baller i luften. Hos oss får du en sentral rolle i et selskap i vekst og vi kan love deg morsomme og utfordrende dager!

Ansvarsområder:

 • Kartlegge og definere viktig innsikt om forbrukeren og markedet
 • Lede og implementere prosesser og standarder slik at innsikt blir omsatt til konkrete handlingsplaner
 • Samarbeide med analysebyråer for å sikre at innsikt blir levert i god kvalitet til rett tid
 • Sikre at innsikt blir systematisk formidlet til hele organisasjonen
 • Kontinuerlig optimalisere investeringen i data og innsikt
 • Lede utviklingen og implementeringen av standardiserte performance management systemer
 • Sørge for at Scandza er på nivå med «beste praksis» i markedsanalysefeltet

Erfaring og kompetanse:

 • Erfaren (+7 år) analytiker og rådgiver med sterk track record fra FMCG industrien og ideelt også multinasjonal / skandinavisk erfaring
 • Kommersiell tenkemåte og sterk personlig drive
 • Sterk og solid erfaring med bruk av ulike analyseverktøy som Nielsendata, kampanjeanalyser, konsept- og produkttesting etc.
 • Mastergrad eller lignende

Rollen er basert i Oslo, men støtter også vår virksomhet i Danmark og Sverige. Noe reisevirksomhet må forventes (20-30 dager). Søknadsfristen er snarest.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no