SATS søker Nordic Senior Churn Specialist

SATS er Nordens største treningskjede med 250 treningssentre, rundt 700 000 medlemmer og 9 000 medarbeidere. Vi ønsker at alle medlemmene våre skal lykkes med treningen sin, og vet at når de ikke lykkes, slutter de før eller senere. Vår visjon er «We Make People Healthier and Happier», så vi vil ikke at medlemmer skal slutte. Derfor ser vi etter en som kan lede og drive vårt arbeid mot frafall (churn) på tvers av Norden. Dette er en nøkkelrolle i selskapet hvor du får ansvaret for å eie, forstå, utfordre, koordinere og drive SATS sitt arbeid for å bevare medlemmer. 

Det blir ditt ansvar å legge en overordnet strategi for selskapets arbeid mot churn, på kort og lang sikt, og sørge for at den iverksettes gjennom prosjekter og tiltak i ulike deler av organisasjonen. Noen av tiltakene vil du eie selv, andre tiltak eies av andre, men det er du som skal overvåke og måle hvordan de påvirker churn.

Hos SATS blir du del av et team, og du vil jobbe tett med CRM, Marketing, analyse og medlemsservice. Vi garanterer deg svært høy interesse for dette arbeidsfeltet fra øverste ledelse, veldig stor grad av frihet og mulighet til å teste og lære, og ikke minst – nærmest «carte blanche» i å implementere gode løsninger til det beste for SATS og våre medlemmer. Stillingen rapporterer til Leder for Consumer, Insight & Technology.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyere utdannelse, mastergrad er en fordel
  • 3-5 års erfaring i analytisk meget krevende roller, og gjerne erfaring med store datasett og datavarehus
  • Grundig økonomisk og kommersiell forståelse
  • Meget god teknisk forståelse, og kjennskap til SQL-spørringer og maskinlæring
  • Avansert bruker av Excel og Powerpoint

Du er en person som skjønner hvilken betydning forståelse av data kan ha for den kommersielle virksomheten. Du har en sterk interesse for å tilegne deg data og innsikt på egenhånd, og kan formidle denne videre til resten av organisasjonen slik at den kommer til nytte. Du trives med høyt tempo i et lettbeint selskap der beslutninger tas raskt. Du navigerer lett på tvers av ulike fagområder og ulike nivåer i en organisasjon. Du er selvgående, «framme i skoa», lar deg lett engasjere, og engasjerer de som er rundt deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon