SATS søker Nordic Head of Communication and PR

SATS sin visjon er “MAKE PEOPLE HAPPIER AND HEALTHIER.” Vi inspirerer mennesker til et aktivt liv og vi ønsker at så mange som mulig skal oppleve den fantastiske følelsen man får etter en treningsøkt. Vår passion, kunnskap, erfaring og glede rundt en aktiv livsstil fortjener å ta en større plass i det offentlige rom. Nå leter vi etter deg som innehar den samme passion, kunnskap og glede rundt trening til å gjøre oss gode på kommunikasjon i både eksterne og interne kanaler.

ARBEIDSOPPGAVER

Vi leter etter deg som blir trigget av- og er glad i å formidle kunnskap og engasjement rundt trening og en aktiv livsstil. Du vet i hvilke kanaler vi skal fortelle de gode historiene i, og elsker trening. Du er en positiv og kunnskapsrik relasjonsbygger som får energi av å ha mange ulike prosjekter gående samtidig, og liker å jobbe operativt og «hands-on».

Vår kommunikasjonsstrategi, implementeringen og utførelsen av denne er det du som skal eie. Ut ifra denne strategien vil du ha ansvar for SATS’ interne og eksterne PR- og kommunikasjonsaktiviteter på nordisk nivå, i tråd med selskapets visjon, verdier og posisjon.

En viktig del av jobben er å aktivt følge med i mediebildet og trender innenfor vår bransje, og vite hvor det er naturlig at SATS har en stemme i det offentlige rom. Du jobber proaktivt med å sette dagsorden, innsalg til medier, svare opp kronikker, rådgi vår strategi på sosiale medier, skape interesse ved lanseringer av nye produkter, tjenester og åpninger av treningssentre og bygge opp selskapets talspersoner utad. I tillegg syns du det er spennende å jobbe med håndtering av større og mindre krisesituasjoner. Til dette arbeidet vil du jobbe i samarbeid med et eksternt kommunikasjonsbyrå.

Du vil bli en del av det nordiske teamet for markedsføring og kommunikasjon og rapportere til direktør for markedsføring, kommunikasjon og digitalt salg.

ØNSKEDE FERDIGHETER OG KOMPETANSE
 • Du har en særdeles stor interesse og kunnskap om trening og helse
 • Gode kommunikasjonskunnskaper muntlig og skriftlig (intern- og eksternkommunikasjon)
 • Erfaring fra PR-eventer eller ulike arrangementer
 • Utpreget relasjonsbygger
 • Erfaring fra treningsbransjen er en fordel
 • Presse og mediekontakt, og/eller sosiale medier erfaring
 • Liker å utarbeide, og har erfaring med innholdsproduksjon for ulike flater
 • Flytende norsk og engelsk både skriftlig og muntlig
FORDELER OG GODER

Som ansatt i SATS er du med på å gjøre en samfunnsmessig viktig jobb. Du er med på å hjelpe enkeltmennesker til et bedre liv, til å realisere et mål, eller kanskje til å gjennomføre en drøm. Det er dette som gjør at vi i SATS trolig har en hyggeligere og mer meningsfylt arbeidsdag enn mange andre. I tillegg får du:

 • Muligheten til å jobbe med et viktig og spennende produkt i stadig utvikling som bidrar til å gjøre andre mennesker sunnere og gladere
 • Jobbe i et team med glade, engasjerte og kompetente kollegaer på tvers av Norden, med fokus på læring og utvikling
 • En selvstendig arbeidshverdag der du får påvirke og forbedre kommunikasjonsarbeidet vårt
 • Gratis tilgang til alle våre 250 treningssentre og redusert pris på PT-timer og andre produkter vi selger på våre sentre.
 • Konkurransedyktig lønn

Blir du en del av vårt team får du jobbe med en energisk og inkluderende gjeng. Sammen utgjør vi et faglig solid in-house marketing-miljø ved SATS sitt hovedkontor i Nydalen, Oslo.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver og prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon