Sandviks AS søker markedssjef

Er du en erfaren markedsfører med sterk digital kompetanse og interesse for å utforske nye markedskanaler? 

Sandviks AS er en ledende forlags- og mediebedrift som fokuserer på barnefamilier fra graviditet til skolestart. Vi går nå inn i en spennende fase med nye prosjekter, og søker en engasjert markedssjef som kan bidra til å realisere bedriftens visjon om å skape trygge og stimulerende oppvekstmiljø gjennom merkevarene våre. 

Som markedssjef hos Sandviks vil du ha en nøkkelrolle i å skape resultater for bedriften gjennom effektiv markedsføring. Du vil få ansvar for å utarbeide markedsplaner og budsjett, samt rapportere på aktiviteter og resultater. Du vil jobbe for å videreutvikle, vedlikeholde og forbedre kommunikasjon og kampanjer for merkevarer som Babyverden, Goboken, Disneyklubben, Navnemerket og Bluum, på tvers av våre markeder i Norden, gjennom ulike kanaler som Google og Facebook/Instagram, i samspill med interne plattformer. Du vil også være en viktig bidragsyter til nettsideutvikling og app-innhold på tvers av alle merkevarer, samt til kommunikasjons- og kampanjeutvikling.

Du vil være en viktig pådriver for å nå bedriftens mål gjennom effektiv kommunikasjon og markedsføring, og du vil spille en sentral rolle i å utvikle og implementere markedsstrategier og -planer. Du vil være ansvarlig for å følge opp og analysere resultatene av markedsføringsaktivitetene, slik at du kontinuerlig kan justere og forbedre markedsføringen.

For å lykkes i denne stillingen er det viktig at du har en høy digital kompetanse og en god forståelse av både teknologi og forretning. Du bør ha erfaring fra markedsføringsledelse og være en dyktig kommunikasjonsutvikler. Innsikt i målgruppen er en stor fordel.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvar:

  • Lede markedsførings- og salgsarbeidet på tvers av Sandviks merkevarer
  • Personalansvar for markedsgruppen
  • Medlem av ledergruppen
  • Partneransvarlig for Babyverden og for markedsføringstjenester
  • Deltakelse i tverrfaglige utviklingsprosjekter
  • Kommunikasjons- og kampanjeutvikling
  • Bidra til nettside- og app-utvikling
  • Fint med erfaring med å bruke WordPress-publisering og/eller woocommerce

Formelle kvalifikasjoner:

  • Master i markedsføring eller tilsvarende
  • Min. 5 års relevant arbeidserfaring

Vi tror at du er en selvstendig og løsningsorientert person, med stor drivkraft og evne til å tenke både strategisk og operativt. Du har en sterk evne til å bygge relasjoner både internt og eksternt, og er en dyktig kommunikator. Det er viktig at du har høy arbeidskapasitet og evnen til å forstå småbarnsfamiliers hverdag og utfordringer.

Arbeidssted: Stavanger

Om oss

Sandviks AS er en av Norges ledende forlags- og mediebedrifter for familier med barn, som vi følger fra graviditet til skolealder. Under visjonen «Enriching young minds» går vi hver dag på jobb for å bidra til trygge og stimulerende oppvekstmiljø gjennom merkevarene våre i inn- og utland.

Vi holder hus ved fjorden mellom Stavanger og Sandnes, kun tre minutters gange fra Gausel stasjon, med gode tog- og bussforbindelser. Sandviks AS har et godt og inkluderende arbeidsmiljø der det er rom for humor, kreativitet, analyse og utvikling. Vi ser frem til å motta din søknad.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kathrine Andresen eller Knud Fahrendorff
Kontaktpersoner:

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon