Samlerhuset søker markedsfører

Er du en ambisiøs og engasjert markedsfører med digital kompetanse og kommersiell teft?

Samlerhuset har en kultur som er preget av å gi de ansatte rom til å teste og lære, med god takhøyde og en ekte lagånd der vi sammen strekker oss for å bli bedre. Nå ser vi etter en nytenkende og ambisiøs markedsfører til et engasjement på et år med mulighet for forlengelse, som vil få det strategiske og operative ansvaret for kommunikasjonen og markedsføringen av våre produkter i både digitale og tradisjonelle kanaler.

Arbeid med digital markedsføring i samarbeid med byråer og fokus på lønnsom konvertering er en stor del av stillingen. Vi tester, optimaliserer og evaluerer kontinuerlig, for å skape effektive kundereiser og markedsføring som skaper resultater. Merkevarebyggende aktiviteter som styrker omdømme, kredibilitet og grad av lojalitet er også en del av stillingen.

Her kan du lese mer om hvorfor det er spennende å jobbe i Samlerhuset.

Det blir din oppgave å sørge for at produktet når sine salgsmål, samtidig som du vil jobbe med å styrke merkevaren og øke andelen lojale og fornøyde kunder. Du vil få stor påvirkning på egen rolle og jobber kontinuerlig med muligheter hvor kundereisen er i sentrum. Du er en operativ ressurs med god gjennomføringsevne, samtidig som du ser det overordnede og strategiske bildet. Vi liker å bli utfordret og ser etter deg som er kreativ i markedsføringsfaget, alltid er på jakt etter forbedringer, og som lett identifiserer nye muligheter. Vi forventer ikke at du er ekspert i historie, men derimot en god målgruppeforståelse og en iver etter å lære mer av alt vi har å tilby innen markedsføring og merkevarebygging.                                                                                                                                                                                                                                                                                  Arbeidsoppgaver:

 • planlegge, utvikle og gjennomføre markedsaktiviteter og kampanjer (strategisk og operativt)
 • ansvar for budsjett og resultat og evaluering av egne kampanjer og prosjekt
 • prosjektleder og -deltaker for samtidige prosjekt, både innad i og på tvers av avdelinger
 • utvikle og forbedre kommunikasjonskonsept og løsninger som er markedstilpasset og fremtidsrettet
 • ha en bred kontaktflate internt, men også jobbe med eksterne partnere og byråer både nasjonalt og internasjonalt
 • utfordre det etablerte og søke nye muligheter for den digitale kundereisen

Vi tror du er:

 • 1-5 års relevant erfaring – nyutdannede vil også bli vurdert
 • utdannet innen digital marketing, marketing strategy eller business
 • har god forretningsforståelse og er svært interessert i markedsføringsfaget
 • en kremmertype som forstår tall og rapportering, men også evne til å tenke nytt og kreativt
 • er selvstendig og initiativrik, ambisiøs og resultat- og løsningsorientert
 • trives i et ekte “prøve-feile-lære” miljø
 • en god relasjonsbygger som bidrar til et positivt arbeidsmiljø
 • en lagspiller som motiveres av gode resultater
 • du har gode språkkunnskaper. Norsk og engelsk (muntlig og skriftlig)

Vi tilbyr:

Hos oss vil du virkelig få utviklet deg som markedsfører. Vi har en prøve-og-feil-kultur, så her kan du bryne deg på mange spennende oppgaver. Vi har et godt arbeidsmiljø der vi sammen jobber for å nå felles mål. Vi holder til i flotte kontorlokaler, og kan friste med en veldig god kantine. Vi er opptatt av at ansatte skal trives og tilbyr blant annet gratis parkering, deilig lunsj, kaffebar, treningsstudio, og lek og moro med shuffleboard.

Markedsavdelingen består i dag av 6 kompetente medarbeidere som jobber med utvikling av kommunikasjonskonsepter. Rollen vil rapportere direkte til markedsdirektør.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen eller Elisabet Rye
Kontaktpersoner:

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon