RoomSketcher søker Webmaster

Vil du ha ansvaret for å administrere nettsiden til et av Norges mest spennende scale-ups?

RoomSketcher er et norskeid firma og tilbyr et online plantegning- og innredningsverktøy, som lar deg tegne plantegninger, sette inn møbler og visualisere ulike boligprosjekter og romløsninger i imponerende 3D. Vi har kunder og brukere i mer enn 180 land, og over ti millioner prosjekt er blitt laget med vår boligplanlegger. Hver eneste måned besøker opptil en million interessenter våre nettsider, og våre nyhetsbrev når ut til 200.000 abonnenter.

Som vår nye Webmaster er du ansvarlig for å planlegge, videreutvikle og implementere RoomSketchers innhold og SEO-strategi. Du skal administrere selskapets nettside, slik at den til enhver tid er visuelt tiltalende, brukervennlig, og oppdatert i henhold til datasikkerhet. Det er du som gjør siden levende, ved å publisere ulikt innhold, tekst og bilder.

Du analyserer trafikken og atferdsflyten på nettsiden, forstår hvilke sider som drar trafikk og ønsket brukeratferd, slik at vi kan jobbe med kontinuerlig funksjonsforbedring og optimalisering for brukerne våre. Våre sider er blant annet flerspråklige, og trenger derfor kontinuerlig oppdatering.

Stillingen jobber i tett samarbeid med markeds- og salgsavdelingen, og rapporterer til Content Marketing Manager.

Les mer om RoomSketcher her

Som vår nye Webmaster ser vi for oss at du er:

  • Analytisk
  • Detaljorientert
  • Handlekraftig
  • Strukturert og organisert
  • Har god teknisk forståelse
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Snakker og skriver flytende engelsk, da dette er arbeidsspråket vårt

Du har høyere relevant utdanning og jobbet minst tre år i tilsvarende stilling og har en god forståelse for SEO. Hos oss vil du få en fleksibel arbeidshverdag, med tillit under ansvar.

Velkommen til oss i RoomSketcher

I RoomSketcher blir du del av et scale-up-selskap med ambisjoner om ytterligere vekst internasjonalt. Du jobber med dedikerte og faglig sterke kollegaer som alle er opptatt av å bygge selskapet videre, sammen. Vi har en «åpen dør»-policy der ledelsen og ledere alltid er tilgjengelig for å bistå sine ansatte til å lykkes med arbeidet sitt.

Vi ser på oss selv som en sosial gjeng, som er opptatt av og glad i å bygge en sosial og trivelig kultur også utenom arbeidstiden. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i ulik skala gjennom året, og gleder oss til å bli kjent med deg gjennom disse og ønske deg velkommen inn i selskapet.

 

 

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon