RoomSketcher søker Social Media Content Specialist

Vil du bidra til at RoomSketcher, en av Norges mest spennende scale-ups, øker sin globale digitale tilstedeværelse? Vi ser nå etter en Social Media Content Specialist som vet hvordan man engasjerer og øker trafikk til RoomSketchers kanaler. Er dette deg?

RoomSketcher er et norskeid firma og tilbyr et online plantegning- og innredningsverktøy, som lar deg tegne plantegninger, sette inn møbler og visualisere ulike boligprosjekter og romløsninger i imponerende 3D. Vi har kunder og brukere i mer enn 180 land, og over ti millioner prosjekt er blitt laget med vår boligplanlegger. Hver eneste måned besøker opptil en million interessenter våre nettsider, og våre nyhetsbrev når ut til 200.000 abonnenter.

Som Social Media Content Specialist er du ansvarlig for å planlegge, videreutvikle og implementere RoomSketchers strategi for organisk vekst i ulike sosiale plattformer.

Du jobber med å øke engasjementet til brukere og styrke vår merkevare med godt innhold. Mye av dette innholdet er det du som produserer og tilpasser til riktig kanal. Herunder enkel videoproduksjon, etterarbeid, tekst og bilde.

I dag er vi aktive på Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Linkedin og Houzz. I tillegg planlegger vi å etablere oss på Tik Tok, og ser for oss at du kan bidra med dette.

For å bygge det sosiale nettverket, treffe ulike målgrupper og skape “word of mouth” samarbeider du blant annet med influencere for å øke merkevarebevissthet rundt RoomSketcher. Du vil bygge et samhold og danne et «community» for våre brukere, ved at det deles innhold og skaper engasjement.

Du jobber i tett samarbeid med markeds- og salgsavdelingen, og rapporterer til Content Marketing Manager.

Les mer om RoomSketcher her

Som vår nye Social Media Content Specialist ser vi for oss at du er:

 • Kreativ
  • skape engasjerende innhold
  • gjenbruker eksisterende materiell
 • Handlekraftig
  • ansvarlig for utvikling, implementering og utføring av nye idéer
 • Strukturert
 • Analytisk
 • Snakker og skriver flytende engelsk, da dette er arbeidsspråket vårt
 • Har høyere relevant utdanning
 • Jobbet minst to år i tilsvarende stilling

Hos oss vil du få en fleksibel arbeidshverdag, med tillit under ansvar.

Velkommen til oss i RoomSketcher

I RoomSketcher blir du del av et et scale-up-selskap med ambisjoner om ytterligere vekst internasjonalt. Du jobber med dedikerte og faglig sterke kollegaer som alle er opptatt av å bygge selskapet videre, sammen. Vi har en «åpen dør»-policy der ledelsen og ledere alltid er tilgjengelig for å bistå sine ansatte til å lykkes med arbeidet sitt.

Vi ser på oss selv som en sosial gjeng, som er opptatt av og glad i å bygge en sosial og trivelig kultur også utenom arbeidstiden. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i ulik skala gjennom året, og gleder oss til å bli kjent med deg gjennom disse og ønske deg velkommen til jobben.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon