RoomSketcher søker Performance Manager

Vil du bidra til at RoomSketcher, en av Norges mest spennende scale-ups, øker sin globale digitale tilstedeværelse? Vi ser nå etter en proaktiv Performance Manager til en nyopprettet rolle. Er dette deg?

RoomSketcher er et norskeid firma og tilbyr et online plantegning- og innredningsverktøy, som lar deg tegne plantegninger, sette inn møbler og visualisere ulike boligprosjekter og romløsninger i imponerende 3D. Vi har kunder og brukere i mer enn 170 land, og over ti millioner prosjekt er blitt laget med vår boligplanlegger. Hver eneste måned besøker opptil en million interessenter våre nettsider, og våre nyhetsbrev når ut til 200.000 abonnenter.

Vi ser etter en Performance Manager som ønsker å ta en aktiv rolle i å forme hvordan vi skal øke vår tilstedeværelse og salg på nett. Stillingen er nyopprettet, og det vil derfor være store muligheter til å påvirke både rollen og hvordan vi i RoomSketcher skal jobbe med performance fremover. Du vil være vår interne fagekspert, det er derfor viktig at du er trygg på faget og er vant til å jobbe operativt.

Ideelt sett ønsker vi oss en person som har jobbet operativt med annonsering i både Google og Facebook, men vi vil fortsatt høre fra deg dersom du kun anser deg selv som «ekspert» innenfor SEM. Har du internasjonal erfaring, eller vet hvordan performance marketing fungerer utenfor Norge, vil dette telle svært positivt, da våre største markeder er utenfor Norges grenser. Det viktigste er at du liker å analysere og optimalisere slik at vi kan lære av, og forbedre det vi gjør. Du forstår viktigheten av segmentering og du har erfaring fra å drive konvertering på nett.

Hva kan du forvente å arbeide med?

  • Globalt strategisk og operativt ansvar for SEM og Paid Social
  • Oppsett, oppfølging og optimalisering av mediespend og kampanjer, samt rapportering og analysering av resultater i Google Ads, Bing og Facebook/Instagram.
  • Konverteringsoptimalisering
  • Delta i diskusjoner om hva det skal optimeres mot og bidra inn i strategiarbeidet for vår overordnede tilstedeværelse og salgsarbeid på nett.
  • Du vil sitte i vår markedsavdelingen, og samarbeide tett med våre content, SoMe og CRM-spesialister.

Som person tror vi du er initiativrik, har høy gjennomføringsevne og tar ansvar for prosjektene du jobber med. Evne til å være selvgående og jobbe selvstendig vil være viktig for å lykkes i jobben. I det daglige er du strukturert og analytisk. Du håndterer å ha mange baller i luften, og trives i en hektisk «gründeratmosfære». Når du ikke er opptatt med tallknusing, håper vi du liker å ha det hyggelig med kollegaene dine på kontoret. Dersom du i tillegg liker å ta deg en tur på fjellet etter arbeidstid, har vi mye å snakke om i lunsjen.

Velkommen til oss i RoomSketcher

I RoomSketcher blir du del av et scale-up-selskap med ambisjoner om ytterligere vekst internasjonalt. Du jobber med dedikerte og faglig sterke kollegaer som alle er opptatt av å bygge selskapet videre, sammen. Vi har en «åpen dør»-policy der ledelsen og ledere alltid er tilgjengelig for å bistå sine ansatte til å lykkes med arbeidet sitt.

Vi ser på oss selv som en sosial gjeng, som er opptatt av og glad i å bygge en sosial og trivelig kultur også utenom arbeidstiden. Arbeidsplassen vil være i våre flotte lokaler på Lysaker Torg. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i ulik skala gjennom året, og gleder oss til å bli kjent med deg gjennom disse og ønske deg velkommen til jobben.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon