RoomSketcher søker Digital Marketing Coordinator

Bli med å skape fremtidens markedsføring sammen med oss i RoomSketcher!

RoomSketcher, et norsk firma kjent for sitt innovative online plantegning- og innredningsverktøy, opererer globalt med kunder i over 170 land. Vi er stolte av våre ti millioner prosjekter laget av brukere verden over. Med månedlige besøk fra en million interessenter og et nyhetsbrev som når ut til over 250.000 abonnenter, står vi ved et spennende veiskille i vår vekst.

Som en del av vårt globale marketing team, får du en nøkkelrolle i å koordinere og utvikle innhold som resonnerer med vår mangfoldige og internasjonale kundebase. Vi søker en person som er like lidenskapelig opptatt av banebrytende digital markedsføring som oss. Vi står overfor lanseringen av vår nye AI bot og vi tror det bare er starten på en spennende og lærerik utvikling for RoomSketcher og hvordan vi skal jobbe i fremtiden.

Dine arbeidsoppgaver vil inkludere:

  • Aktivt bidra til og koordinere våre publiseringsplaner, og sikre at innholdet oppfyller våre høye standarder for kvalitet og relevans.
  • Administrere og optimere innhold på våre nettsider og digitale plattformer, med et spesielt fokus på SEO og AI-drevet innholdsanalyse.
  • Delta i interne prosjektledelsesaktiviteter, og sikre at alle prosjekter leveres til tidsfrist og med ønsket kvalitet.
  • Bidra til kontinuerlig innovasjon og utvikling innen AI-basert markedsføring.

Vi ser etter deg som:

  • Er tidlig i din karriere, eventuelt nyutdannet, med relevant utdannelse innen markedsføring/kommunikasjon.
  • Har forståelse og interesse for innhold, publisering og SEO og er nysgjerrig på AI-teknologi.
  • Er strukturert, med en naturlig evne til prosjektledelse.
  • Har god kompetanse i bruk av engelsk som arbeidsspråk.

Hos RoomSketcher får du:
I RoomSketcher blir du del av et scale-up-selskap med ambisjoner om videre internasjonal vekst. Du vil jobbe med dedikerte og faglig sterke kollegaer som alle er opptatt av å bygge selskapet videre, sammen. Vi har en «åpen dør»-policy der ledere alltid er tilgjengelig for å bistå sine ansatte til å lykkes med arbeidet sitt. Vi er veldig opptatt av at de ansatte skal utvikle seg profesjonelt og alle ansatte får dedikert tid i arbeidsdagen til å jobbe med faglig utvikling, enten det kurs, fagdiskusjoner, selvstudier eller seminarer.

Vi ser på oss selv som en sosial gjeng, som er opptatt av og glad i å bygge en sosial og trivelig kultur også utenom arbeidstiden. Vi arrangerer forskjellige sosiale aktiviteter gjennom året, og gleder oss til å bli kjent med deg gjennom disse og ønske deg velkommen til oss. 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon