RoomSketcher søker Content Marketing Manager

Vil du ha ansvaret for å utvikle og lede et Content Marketing Team i et av Norges mest spennende scale-ups? Vi ser nå etter en Content Marketing Manager som vil få en svært sentral rolle i vår internasjonale satsing. Er dette deg?

RoomSketcher er et norskeid firma og tilbyr et online plantegning- og innredningsverktøy, som lar deg tegne plantegninger, sette inn møbler og visualisere ulike boligprosjekter og romløsninger i imponerende 3D. Vi har kunder og brukere i mer enn 180 land, og over ti millioner prosjekt er blitt laget med vår boligplanlegger. Hver eneste måned besøker opptil en million interessenter våre nettsider, og våre nyhetsbrev når ut til 200.000 abonnenter. 

Som vår nye Content Marketing Manager, er du ansvarlig for å planlegge, videreutvikle og implementere selskapets overordnede innholds- og SEO-strategi, for å konvertere flere brukere til RoomSketcher. Du bruker data for å optimalisere innholdsmarkedsføringen og organisk trafikk til nettsidene våre, herunder øke antall leads. Blogg og vår “Floor plan gallery”, står sentralt i dette.

Du skal lede et team på fire, bestående av en Social Media Content spesialist, Webmaster, Digital Marketing Coordinator og en Content Marketing Specialist. En av arbeidsoppgavene dine er å utvikle medarbeiderne slik at entusiastisk innholdsmarkedsføring blir et av våre sterkeste verktøy til å nå nye brukere. Teamet, som du selv er med på å forme, jobber i tett samarbeid med markeds- og salgsavdelingen, og du rapporterer til salgs- og markedsdirektør.

Les mer om RoomSketcher her

Som vår nye Content Marketing Manager ser vi for oss at du

  • Har et digitalt hode
  • Er teknisk anlagt, og setter deg fort inn i nye systemer
  • Er strukturert og organisert
  • Snakker og skriver flytende engelsk, da dette er arbeidsspråket vårt
  • Prioriterer faglig utvikling, også for teamet du leder

Du har høyere relevant utdanning og jobbet minst tre år i tilsvarende stilling der du har ledet et team. Det er en fordel om du har kjennskap til publisering og analyseverktøy for sosiale medier, App Store og Google play, men ikke et krav. I stillingen vil du få en fleksibel arbeidshverdag, med tillit under ansvar.

Velkommen til oss i RoomSketcher

I RoomSketcher blir du del av et et scale-up-selskap med ambisjoner om ytterligere vekst internasjonalt. Du jobber med dedikerte og faglig sterke kollegaer som alle er opptatt av å bygge selskapet videre, sammen. Vi har en «åpen dør»-policy der ledelsen og ledere alltid er tilgjengelig for å bistå sine ansatte til å lykkes med arbeidet sitt.

Vi ser på oss selv som en sosial gjeng, som er opptatt av og glad i å bygge en sosial og trivelig kultur også utenom arbeidstiden. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i ulik skala gjennom året, og gleder oss til å bli kjent med deg gjennom disse og ønske deg velkommen til jobben.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon