Røisland & Co søker markedsansvarlig

Er du en markedsfører med interesse for bygg, bolig og eiendom? Da er dette en stor mulighet til å bruke din kompetanse for å markedsføre små og store boligprosjekter og samtidig  bygge merkevare og posisjon for en anerkjent aktør innenfor salg av nye boliger.

Vi ser etter deg som med god forretningsforståelse kan bidra med markedsfaget i flere prosjekter fra oppstart til salg, og kan fortelle de forskjellige målgruppene den beste historien om ulike boligprosjekter. Du har gode skriveferdigheter og jobber med diverse virkemidler i produksjonen av  innhold. Du har god oversikt over digitale kanaler for å nå ut til de ulike målgruppene med tilpassede budskap. I tillegg vet du hvordan Røisland & Co på kort og lang sikt kan bygge en sterkere posisjon i markedet,med fokus på å sikre lønnsom vekst gjennom operasjonalisering av konsernets strategier.

I Røisland & Co har vi lang erfaring innen salg og markedsføring av nye boligprosjekter, og vi stiller med spisset kompetanse til å bistå underveis i hele salgs- og markedsføringsprosessen. I et marked med rask digital utvikling er det viktig for oss å følge trendene tett, være tilpassingsdyktige og tenke kostnadseffektivt når vi anbefaler produkter, tjenester og markedsstrategier til våre oppdragsgivere.

Arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide og gjennomføre markedsføringsstrategier for et boligprosjekt fra A-Å.
 • Koordinere, videreutvikle og gjennomføre markedsaktiviteter/eventer.
 • Jobbe tett med byråer og andre samarbeidspartnere.
 • Utvikle, tilrettelegge og selge ferdige markedsføringspakker med materiell og effektuering av markedskampanjer for våre oppdragsgivere.
 • Bistå meglere med utarbeidelse av kvartalsvise markedsplaner med budsjett for de ulike boligprosjektene, og selge inn dette til våre oppdragsgivere.

Gjennom stillingen vil du blant annet jobbe med å gi Røisland & Co. sine kunder en merverdi innen markedsføring av de ulike prosjektene, og vi tror derfor du:

 • Har relevant utdanning innen markedsføring/kommunikasjon.
 • Relevant arbeidserfaring.
 • Snakker og skriver flytende norsk
 • Har erfaring med digital markedsføring og ulike annonseformater.
 • Gode samarbeidsevner og trives å jobbe med kunder.
 • Trives som faglig rådgiver og trygg i ulike foraer.
 • Tar ansvar for egen læring og holder deg oppdatert på endringer og utvikling i bransjen og fagfeltet du jobber med.
 • Kjennskap til Photoshop, InDesign, Illustrator og After Effects er et pluss.

Røisland & Co er et kompetansehus innen utvikling og salg av helt nye boliger i Oslo og Viken. Vi samarbeider tett med et stort nettverk av seriøse og dyktige oppdragsgivere og samarbeidspartnere, og gjennom vår felles lidenskap går vi alltid den ekstra mila for våre kunder – vi yter alltid mer av det som skaper verdi for utbygger, boligkjøper og boligselger.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Marte Thomassen Askeland
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Marte Thomassen Askeland

Prosjektleder

913 91 725

Marte.askeland@teft.no
linkedin icon