Røde Kors søker CRM spesialist

Er du opptatt av å optimalisere kundereisen for å kunne forstå, engasjere og beholde kunden, slik at Røde Kors kan fortsette å redde liv?

Som CRM spesialist vil du jobbe med utvikling og forbedring av vårt CRM-system sammen med våre leverandører. Stillingen er plassert i Privatenheten som har ansvaret for markeds- og innsamlingsaktiviteter mot privatmarkedet. Du blir en del av et engasjert og faglig sterkt team bestående av dyktige markedsførere og tekniske ressurser.  Sammen skal dere sørge for gode kommunikasjonsprosesser og kunne forvalte kunderelasjoner og 1:1-dialog på best mulig måte!

Du vil være et bindeledd mellom markeds-/inntekts avdelingen og IT. Der du vil ha muligheten til å gjøre oss enda bedre, med en sentral rolle i å drive en aktiv og analytisk utvikling av CRM-og markedssystemet. CRM-systemet står sentralt i innsamlingsarbeidet vårt, og er avgjørende for å øke aktivitet og inntekter fra givere, medlemmer og andre støttespillere.

Hvem tror vi at du er? 

Vi ser for oss at du har opparbeidet deg både strategisk, teknisk og operativ kompetanse innen fagområdene CRM/CX/marketing automation. Du har relevant universitets-/høyskoleutdanning, men betydelig erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. 

Du er en selvgående og proaktiv person, som liker å føre en nøyaktig og systematisk struktur i tilnærmingen til problemløsning. I arbeidet vil du jobbe i team men du bør også  trives med å jobbe selvstendig og planlegge din egen hverdag. Du legger energi i å være oppdatert på ditt fagfelt, og er på jakt etter et fagmiljø hvor faglig utveksling er hverdagen. Vi i Røde Kors er opptatt av mennesker og vi ønsker noen som tar glede av å skape nye relasjoner og dele kompetanse. 

Hos oss vil du få meningsfylte og spennende arbeidsoppgaver i Norges største frivillige humanitære organisasjon. Vi har engasjerte kolleger og bredt kontaktnett i en mangfoldig organisasjon. Svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidsforholdet reguleres av de(n) til enhver tid gjeldende tariffavtale(r) i virksomheten, for tiden: Hovedavtalen Tekna og Funksjonæravtalen Negotia. Røde Kors er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen hvis behov.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Christelle Haug eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Christelle Haug

Rådgiver

993 67 492

christelle@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon