Rights & Brands Norway søker kommersiell leder

ENGLISH VERSION

Vil du jobbe med noen av Skandinavias sterkeste merkevarer og bidra til å bevare norsk og skandinaviske kulturarv? Er du en kreativ selger, kommersiell relasjonsbygger med hjerte for tradisjonsrike merkevarer? Da er du kanskje personen vi ser etter.

Rights & Brands er et agenturselskap som utvikler, forvalter og kommersialiserer noen av Skandinavias mest kjente merkevarer, blant andre Moomin, Aukrust-universet, Marius of Norway, PURENorway, ILON WIKLAND og Astrid Lindgren, The Beatles og Smurfene m.fl. På tre år har vi etablert oss som en av de mest suksessrike lisensgiverne av nordisk innhold i et globalt marked. Sammen med det norske animasjonsstudioet Qvisten Animation har vi sammen nå stiftet Rights & Brands Norway. Til å videreutvikle kreative, kommersielle muligheter og forvalte norske merkevarer og kulturarv søker vi nå etter en kommersiell leder til vårt nyopprettede kontor i Oslo.

Munni, Snorkfrøken, Lille My

 

Hovedansvar og oppgaver

Hovedansvaret ditt vil være å utvikle, forvalte, og bygge merkevarene våre kommersielt, kartlegge og knytte de opp mot nye salgsmuligheter, både strategisk og operasjonelt, hos nye og eksisterende samarbeidspartnere, i henholdsvis B2B-markedet. Du skal jobbe videre med den sterke norske line-upen Aukrust-universet, Marius of Norway og PURENorway, samt øvrige merkevarer, samtidig som du skal utforske nye norske merkevarer å opprette samarbeid med.

Ambisjonen er at du skal ha ansvaret for alle samarbeid og lanseringer vi gjør i Norge. Du vil derfor være tett på og med kunder, forhandlere og opprettshavere, og det er viktig at du er selvdreven og tar mye initiativ til å skape og opprettholde dialog. 

Du vil jobbe tett med dine kollegaer i Sverige, Finland, Japan og Kina og dra fordel av deres suksesshistorier når du skal skape dine egne. Stillingen rapporterer til Commercial Director Nordic og jobber også tett med CEO. 

Solan Gundersen

 Erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg som drives av å se kommersielle muligheter. Du har en sterk forståelse av merkevare, bygge relasjoner og nyskaping. 

For å lykkes, og ikke minst trives i rollen som vår nye kommersielle leder ser vi ser etter deg som motiveres av en hverdag der du skaper kreative salgsløsninger og samarbeid.  Energi, kreativitet og handlekraft er ord som beskriver deg, og du evner å skape langsiktige relasjoner. Du tenker strategisk og har stor forretningsforståelse. I tillegg ser vi etter deg som

  • Har minimum fem års erfaring innen konseptuelt og kreativt salg
  • Kan vise til gode salgsresultater og forhandlingsevner, spesielt innen BSB-segmentet
  • Snakker flytende norsk og har ingen problemer med å kommunisere på engelsk
  • Liker å reise i jobben, for det må påregnes i denne stillingen

Ludvig

Vi tilbyr

Som kommersiell leder i Rights & Brands Norway vil du få en unik mulighet til å videreutvikle en global arena for sterke, unike norske og skandinaviske merkevarer. Du vil jobbe i et ambisiøst selskap i kraftig vekst, der du er med på å påvirke og skaper morgendagen. I dag er vi Europas ledende agenturselskap. På verdens og på 14. plass i verden, men vi har ambisjon om å bli blant topp ti. Du vil jobbe på tvers av landegrenser med en energisk gjeng som ønsker å bygge selskap og merkevarer sammen.

Marius-mønster

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver og prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon