Rådgiver til Teft

Vi opplever sterk vekst innen rekruttering av spesialister og ledere til fagmiljøer innen UX og tjenestedesign, e-commerce, webutvikling, Business Intelligence og relaterte IT-roller. Derfor vil vi nå styrke vår kapasitet og kompetanse innen disse feltene med en ny rekrutteringsrådgiver med spisskompetanse innen teknologi og design.

Våre oppdragsgivere forventer at vi finner de beste kandidatene. Det stiller høye krav til metode, innsikt og erfaring. Teft har lang erfaring, et omfattende nettverk og en velutviklet arbeidsmetodikk som gjør at våre kunder skal være sikre på at vi finner de flinkeste folkene. I Teft vil du jobbe med å finne, vurdere og formidle dyktige spesialister til våre kunder. Vi har en unik teammodell der vi som rådgivere samarbeider tett for at våre kunder skal dra nytte av den samlede kompetansen og kapasiteten i byrået.

Vi ser etter deg som har jobbet med teknologi og design som utførende spesialist, rådgiver eller prosjektleder i byrå eller hos en merkevare, eller at du har relevant med erfaring med rekruttering og rådgivning til disse miljøene. Du trives i tett dialog med kunder og kollegaer og finner energi i å møte og lytte til andre. Du har høy faglig kompetanse innen teknologi og interesse for kommunikasjon. Du er ikke redd for å gå inn i både strategiske og praktiske diskusjoner rundt digitalisering og kommunikasjon og hvordan det påvirker rekrutteringsarbeidet og organisasjonsutviklingen hos våre kunder. Rollen som rådgiver er svært variert og setter store krav til god struktur og arbeidskapasitet.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Kartlegge våre oppdragsgivers behov og utarbeide stillingsprofiler og utlysninger
 • Planlegge, iverksette og prosesslede rekrutteringsprosesser
 • Identifisere miljøer og aktivisere kandidater – og ha oversikt over markedet for spesialistkompetanse innen våre fagområder
 • Intervjue kandidater, kvalitetssikring av referanser og personlighetstester
 • Sikre god struktur, fremdrift og kommunikasjon med oppdragsgiver og kandidater

Dine kvalifikasjoner:

 • Erfaring som prosjektleder, rådgiver, tjenestedesigner eller annen relevant fagrolle
 • Gjerne erfaring fra rekrutteringsbyrå, teknologi- eller designbyrå, eller markedsavdeling innen medie- eller kommunikasjonsbransjen.
 • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig, også på engelsk
 • Høyere utdannelse innen teknologi, design, markedsføring eller kommunikasjon og ledelse er en fordel
 • Du har interesse for mennesker, teknologi, medier og kommunikasjonsfaget
 • Du liker å yte en høy grad av personlig service
 • Du stiller høye krav til kvalitet, du er strukturert og har god arbeidsmetodikk
 • Du er sosial, engasjert og trives med et høyt arbeidstempo og tidvis lange dager
 • Du er initiativrik, løsningsorientert og har god gjennomføringsevne

Hos oss vil du få jobbe med dedikerte, kompetente og hyggelige kollegaer i det ledende byrået for rekruttering av fagspesialister til kommunikasjonsbransjen. Vi kan tilby deg en svært sentral stilling med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og du vil oppleve å jobbe i et meget engasjert og sosialt team. Du vil få konkurransedyktige betingelser og en hyggelig arbeidsplass i nyoppussede og sjarmerende lokaler på Jernbanetorget, sentralt i Oslo. Ta kontakt med Henrik om du har spørsmål knyttet til oss eller stillingen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no