Quesnay søker ny daglig leder

Har du erfaring fra teknologi- og finanssektoren, og har ambisjoner om å bli Norges flinkeste organisasjonsbygger? Quesnay ble grunnlagt i 2017 som et ambisiøst teknologi-spinoff av et konsulentselskap. Et unikt fundament har blitt lagt de siste to årene, og eierne er klare for å løfte organisasjonen til neste nivå. Quesnay leter etter en ny daglig leder som skal definere neste etappe i virksomhetens vekstreise. Er det deg?

Quesnay er et fintech- og regtech-selskap som skaper verdi for bank- og finanssektoren. Fra vårt kontor på Søndre Tåsen Gård i Oslo jobber vi med kunder over hele Norden for å løfte bank og finans inn i en ny digital tidsalder. Våre kunder består av aktører som Pareto, SEB og nylig etablerte S-Foretaket, og vi samarbeider tett med markedsledende aktører som Signicat, SS&C Advent, Morningstar, Advokatfirmaet Schjødt og akademia.

Quesnay er i dag en moderne nettverksorganisasjon med spissede teknologiteam i Uganda og Serbia, hvor gjengen på Tåsen er knutepunktet for hands-on kundeleveranser i Norden. En imponerende liste med referanse-caser er bygget opp, og gjennom en nøye gjennomtenkt talentstrategi greier Quesnay å hevde seg internasjonalt på produktivitet og kompetanse.

Strukturen tillater Quesnay å tilpasse seg raskt, men stiller samtidig høye krav til organisasjonens leder. Stabilitet og forutsigbarhet er avgjørende for å opprettholde samarbeidsklimaet – på tvers av kulturer – som Quesnay er stolte av. Daglig leder i Quesnay har personal- og budsjettansvar for henholdsvis 28 årsverk og 35 millioner kroner. Gjennom sin rolle i konsernledergruppen bidrar også Quesnays leder med å utvikle Laboremus-gruppen som helhet, hvor over 60 personer i gruppen tar del i verdiskapningen for Quesnays kunder i dag.

 

Hvem vi ser etter

Du verdsetter menneskene du har rundt deg og hva dere får til sammen, samtidig som du fokuserer på å utvikle menneskene individuelt i henhold til deres potensial. Du utvikler eller avvikler, og gjør lite av det som ligger imellom. Du er nysgjerrig og tydelig, og du etterspør tilbakemeldinger fra de du jobber sammen med, samt fra kunder og samarbeidspartnere.

Du er selv en initiativtaker og en gjennomfører, og inspirerer menneskene rundt deg til å jobbe og bidra sammen med deg. Som leder er du opptatt av egen og andres indre motivasjon og arbeidsglede, tillit i teamet, samt lojalitet. Det er en fordel om du selv har erfaring fra eller har jobbet tett med utviklermiljøer, at du har ledet større prosjekter, og at du har forståelse for hva som er driverne og utfordringene i et miljø som vårt.

 

Vårt (og ditt) mål

I Quesnay ønsker vi å skape inspirasjon i møte mellom mennesker – både internt og eksternt. Vi har en kultur hvor det er høyt under taket da vi mener åpenhet legger grunnlaget for tillit, trygghet og uovertruffen produktivitet. Vår nye daglige leder må derfor være brennende opptatt av trivsel internt, noe vi også mener er bærebjelken i kommersiell vekst i en kompetansebedrift. Som et privateid selskap hvor alle aksjonærene jobber i bedriften, er det i Quesnay anledning til å tenke langsiktig og bruke den interne trivselen for å oppnå markedsmål på en helt annen måte enn i de fleste andre foretak.

Quesnay har et godt fotfeste i Norge, og dette markedet skal utvikles videre. Samtidig står flere dører åpne for oss i det nord-europeiske markedet, og for å mate nysgjerrigheten vår – og sikre at vi blir utfordret til å levere på høyeste nivå – ønsker Quesnay å vokse ut av hjemmemarkedet. Det blir din oppgave å realisere mulighetene som ligger foran oss, og bruke din evne til å inspirere til å oppnå resultater.

 

Din nye arbeidsplass

Hos Quesnay vil du jobbe i et internasjonalt miljø med dedikerte og engasjerte kolleger. Sammen inspirerer vi hverandre til å følge selskapets visjon om å være finansbransjens ledende digitale problemløsere, og vi er nå klare for å ta det til nye høyder.

Er dette en jobb du vil prøve deg på?

Ta kontakt med Victor eller Henrik i Teft for å høre mer om stillingen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no