Qicraft søker Marketing Specialist

Vil du være med på en spennende reise med å bygge Qicraft sin premium merkevare, Technogym, i forbrukermarkedet gjennom tilpasset kommunikasjon på tvers av våre viktigste markedskanaler?

Vi søker en Marketing Specialist med snarlig oppstart, som vil få ansvar for å bygge merkevaren Technogym i Norge med en 50/50 fordeling mot B2B- og B2C-markedet. Du vil jobbe på vårt kontor på Skøyen i Oslo, som en del av det nordiske markedsteamet. Rollen rapporterer til vår Brand Manager som sitter i Stockholm. Du vil også være tett knyttet mot den norske salgsgruppen og ledergruppen lokalt.

Om Qicraft:

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske varemerket Technogym og Nordens ledende leverandør av treningsutstyr og helseopplevelser. Vårt mission og vår ledestjerne i alt vi gjør er “Activating people”. Vårt mål er å styrke både våre profesjonelle og private kundeforhold og navnet Qicraft gjenspeiler bransjen og ambisjonene våre: Qi står for energi og bevegelse, og craft for kvalitet og kompetanse.

Ansvarsområder:

Som Marketing Specialist i Qicraft å utvikle og styrke vårt premium brand i hjemmemarkedet først og fremst mot B2C, men også B2B. Sammen med det nordiske markedsteamet legger du strategien for markedsføringen, og sørger for å tilpasse den til det norske markedet. Du har ansvar for det operative med å produsere tekst, redigere film og bilder, aktivisere influencere, samt å planlegge, gjennomføre og evaluere våre eventer. I rollen vil det inngå kvatalsvis reising til de andre nordiske landene, samt inntil en til øvrige land i Europa i løpet av året. 

Erfaring:

For å lykkes i rollen mener vi det er viktig at du har noen års erfaring innen lignende rolle. Du er god til å skrive både på norsk og engelsk, og har noe erfaring med å redigere bilder og film. Du vet hvordan man implementerer en markedsstrategi og anpasser den lokalt. Videre er du god til å skape innhold til SoMe-kanaler samt SEO-optimalisert innhold til nettside, i tillegg er du en god prosjektleder. Du har forståelse for omnichannel- og digitalmarkedsføring. Gode engelskkunnskaper er viktig ettersom Qicrafts konsernspråk er engelsk.  

System og verktøy

 • Gode kunnskaper i Adobe Creative Suite
 • Vant med å bruke Office-pakken
 • Vant med å publisere i sosiale medier og å bruke Facebook Business Manager
 • God kjennskap til Google Analytics
 • Erfaring med Hubspot eller Salesforce er en fordel, men ikke et krav

Vi ser etter deg som

 • Har et ønske om å jobbe i en matriseorganisasjon med beslutningstagere på ulike nivåer
 • Har drive, er ambisiøs og drives av framgang
 • Er kreativ med et øye for detaljer
 • Er prestisjeløs og lett veksler mellom ulike type arbeidsoppgaver
 • Har positiv innstilling og er en god lagspiller
 • Er tydelig i kommunikasjonen og en person man lytter til
 • Trigges av å jobbe mot mål, KPI’er og budsjett, og som ønsker å bli utfordret for å utvikle deg i rollen
 • Har erfaring med, og trives med å jobbe i et internasjonalt miljø
 • Er sporty og ha en aktiv livsstil

Vi tilbyr:

En spennende rolle i et selskap som er markedsledende i sin bransje. Fremover flyttes fokus til å jobbe mer rettet mot forbrukermarkedet, og som Marketing Specialist vil du bli en viktig bidragsyter i dette arbeidet. Vi har kontorer i Portal Skøyen i Oslo og selvsagt har vi treningsfasiliteter og lunsjrestaurant på jobben. Her jobber det en sosial gjeng på 16 personer som gjerne trener sammen.. Som nyansatt vil du gjennomgå et godt introduksjonsprogram og ha støttespillere rundt deg til du har kommet godt inn i rollen.  

Vi gleder oss til å få deg på plass før sommeren og er spente på hva vi skal få til sammen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Julie Kase
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Julie Kase

Prosjektleder og innholdsprodusent

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon