PwC søker leder for design

Er du en senior designer som ønsker en faglig lederrolle der du får kombinere operativt arbeid med personalansvar for fem medarbeidere?

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen i PwC er på toppnivå og har i løpet av de siste årene blitt mye større og gjør en svært viktig jobb i arbeidet med å styrke og differensiere PwC som merkevare i det norske markedet. 

Akkurat nå ser vi etter en senior designer med erfaring fra et større konsern, designbyrå eller et kommersielt orientert miljø som kan lede vår inhouse studio-avdeling.

Vi ser etter deg som trives med å kombinere lederrollen med operativt designarbeid. Hos oss vil du bidra til å heve våre design-produksjoner ytterligere slik at alt i fra web, digital brukeropplevelse og sosiale medie-aktiviteter, til invitasjoner, rapporter, eventer og arrangementer får et oppdatert og designmessig løft. Som du skjønner er produksjonene i PwC mange og varierte, så du bør være vant til å jobbe bredt med print og digitale produksjoner. 

Vi søker deg som kontinuerlig ser etter muligheter for å gjøre forbedringer, som har erfaring med å forankre og jobbe på tvers av ulike fagområder, og som tør å ha meninger om hvordan vårt uttrykk bør være og brukes. Du gir råd ut i fra ditt faglige ståsted og er ikke redd for å være direkte og veilede våre ansatte internt om hvordan vår merkevare bør forvaltes. Du har masse initiativ og energi, og du bør trives med et høyt arbeidstempo. Hos oss er det høy produksjon og mange leveranser året rundt.

Som leder for design vil du lede det vi kaller studio-avdelingen. Din oppgave blir å lede og utvikle medarbeidere innen design og videoproduksjon. Da videoproduksjon er et satsningsområde for oss, bør du ha erfaring med eller kjennskap til dette. I tillegg skal du ha dialog med, følge opp og koordinere leveranser fra våre frilansfotografer. Du blir en del av ledergruppen i markeds- og kommunikasjonsavdelingen som består av fire personer.

 

Konkrete oppgaver

 •     Designe våre publikasjoner, annonser, presentasjoner med mer
 •     Ansvar for å støtte web-teamet med design, malverk og kode
 •     Ivareta merkevare og profil i henhold til designmanual
 •     Personalansvar og daglig oppfølging av fem medarbeidere
 •     Administrative oppgaver, ref. personalansvar
 •     Bidra til utvikling av PwCs markeds- og kommunikasjonsstrategi

 

Kvalifikasjoner

 •     Høyere designfaglig utdannelse, gjerne på masternivå
 •     Erfaring med både print og digital design
 •     Oppdatert på de nyeste trendene innen design
 •     Kjennskap til eller erfaring med videoproduksjon
 •     Lederegenskaper, tidligere personalansvar
 •     Beherske norsk og engelsk som arbeidsspråk
 •     Adobe CC, Sketch eller lignende designvektøy

 

PwC er et ledende nasjonalt og globalt selskap innen revisjon, rådgivning, advokattjenester og regnskap. Vi har en sterk merkevare både nasjonalt og internasjonalt, og ble sist ratet som nummer 8 av verdens 10 sterkeste brand i Brand finance index sin 2017-oversikt. I Norge har vi den høyeste uhjulpne kjennskapen blant de 4 store innen revisjon og rådgivning.

I fjor lanserte vi vår nye merkevarestrategi; Vil litt mer! Det handler om at vi vil litt mer, på vegne av oss selv, våre kunder og samfunnet som helhet.

Du kan lese artikkel om PwCs designavdeling her.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt June Ragnif Johansen eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

June Ragnif Johansen

June Ragnif Johansen

linkedin icon

Rådgiver

916 98 430

june@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no