PwC søker designer

Er du en designer med noen års erfaring som kan tenke deg å jobbe med tilbud og presentasjoner hos oss? 

 

Vi har nylig etablert en tilbudshub i markedsavdelingen som skal bestå av to prosjektledere og to designere. Tilbudshuben er opprettet for å effektivt kunne møte forventet betydelig økt etterspørsel etter tilbudsstøtte. Samtidig skal huben sikre et mer enhetlig og profesjonelt etterlatt inntrykk i markedet, konsistent høyere kvalitet i prosess og i tilbudsdokumenter, og dermed styrke vår konkurransekraft på kort og lang sikt. 

Akkurat nå er vi på jakt etter en designer som vil jobben sammen med oss. Stillingen som designer vil være en unik mulighet for deg som ønsker å jobbe i et inhouse-miljø og med PwC sine salgsprosesser og strategiske prioriteringer på kunder og markeder. I denne rollen får du også muligheten til å være med å påvirke etableringen og utviklingen av rollen og arbeidsmetodikken i tilbudshuben. 

I rollen som designer vil du jobbe med de største og viktigste tilbudene mot både nåværende og nye kunder. Vårt mål er å lage markedets mest proffe tilbud og tilbudsprosesser slik at PwC settes i en unik posisjon til å vinne de største og mest spennende kundene og prosjektene.

Vi ser etter deg som liker å jobbe mot deadliner, tåler tidspress og trives med at oppgavene kommer på løpende bånd. Du har ro i sjela, god struktur og håndterer å jobbe med flere prosjekter samtidig. Du er kreativ i å finne gode løsninger, bilder og illustrasjoner, og du har klare tanker om hvordan dette kan bidra til å løfte tilbudene våre. Du er samtidig komfortabel med å jobbe kreativt innenfor maler og rammer satt av selskapet. 

 

Konkrete arbeidsoppgaver

  • Designe tilbud og tilbudspresentasjoner
  • Utvikle og oppdatere tilbudsmaler
  • Utvikle og oppdatere vår publikasjonsportal

 

Kvalifikasjoner

  • 2-5 års erfaring som designer
  • Kjennskap til digitale flater og digital forståelse
  • Må beherske programmene indesign,photoshop og illustrator
  • Norsk, muntlig og skriftlig

 

For snart fire år siden etablerte PwC sitt eget inhouse byråmiljø. I dag jobber 12 kommunikasjonshoder og kreative sjeler med prosjekter og konsepter i markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Rollen rapporterer til Markeds- og kommunikasjonsdirektør Henrik Lervold. Vil du bli en del av vårt team? Vi behandler søknader fortløpende.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra eller June Ragnif Johansen

Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
June Ragnif Johansen

June Ragnif Johansen

linkedin icon

Rådgiver

916 98 430

june@teft.no