Promon søker Product Marketing Manager

Ønsker du å være del av en norsk scale-up med stor suksess og bidra til at vår App Shielding-teknologi tar verden ytterligere med storm? Da er kanskje du vår nye Product Marketing Manager.

Promon er et norsk selskap som ble stiftet i 2006. De siste årene har selskapet hatt en årlig vekst på 40 prosent, og har i dag kunder i over 40 land. Promons App Shielding-teknologi, som går ut på å beskytte mobilapper mot trusler, finnes i dag på over 500 millioner ulike enheter. På kundelisten finner man blant annet kjente og store aktører innen bank og finans, kommersielle merkevarer og offentlig sektor. Nå er selskapets ambisjon å vokse videre i alle vertikaler og over hele verden.

Vi søker nå en proaktiv og nytenkende Product Marketing Manager til en svært sentral og nyopprettet rolle. Som Product Marketing Manager vil du være en del av markedsavdelingen vår og hjelpe oss med å kommunisere verdien av tjenestene våre både nasjonalt og internasjonalt. Hovedoppgavene dine vil være å styrke vår merkevare i cybersikkerhets-industrien, posisjonere oss i nåværende og nye markeder, bygge overbevisende salgs- og markedsinnhold, samt å ha en sentral rolle i satsingen vår internasjonalt.

Som Product Marketing Manager vil du blant annet:

  • Definere, utvikle og formidle budskapet, verdiforslaget og posisjoneringen til Promon sine produkter.  Du vil samarbeide tett med salgs- og markedsavdelingen vår, samt de tekniske ressursene.
  • Utvikle budskap for å skape og forbedre salgs- og markedsføringsverktøy for ekstern bruk.
  • Hjelpe til med å utvikle og gjennomføre vår go-to-market-strategi, på tvers av tjeneste- og produktportfolioen vår.
  • Holde deg oppdatert på utvikling trender i markedet gjennom innspill fra interne og eksterne kilder.
  • Være den fremste evangelisten for våre produkter og gjerne delta på konferanser og i kundemøter for å formidle fordelene ved å bruke Promons unike teknologi.
  • Identifisere områder for forbedring og gi tilbakemelding til produktteamet vårt på våre eksisterende tjenester og løsninger.

Ønsket erfaring og kvalifikasjoner:
 
Vi ser etter deg som har minimum fem års erfaring fra lignende roller, helst med teknisk produktmarkedsføring, i et SaaS eller software-miljø. Arbeidsspråket vårt er engelsk, så det er en forutsetning at du håndterer engelsk flytende, både muntlig og skriftlig. Du er gjerne selvstendig og selvgående og evner å forstå og forklare funksjonaliteten til våre tjenester og produkter på en engasjerende måte.

Vi tilbyr:
​​​​​​​

I Promon får du en sjelden mulighet til å være med på en vekstreise i et unikt, internasjonalt marked. Du får jobbe i et kreativ, spennende og innovativt miljø for en markedsfører, med et stort handlingsrom til å teste nye idéer og markedsstrategier. Du jobber med langsiktige mål, men ser resultatene raskt. Vi har flat struktur og en uhøytidelig tone, og gleder oss til å ta deg imot som vår nye kollega.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Elise Simonsen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Elise Simonsen

Prosjektleder

452 65 773

Elise@teft.no
linkedin icon