Promon søker Growth Marketing Manager

Ønsker du å være del av et norsk gründereventyr og bidra til at vår App Shield-teknologi fortsetter å ta verden med storm? Da er kanskje du vår nye Growth Marketing Manager.

Promon er et norsk gründerselskap som ble stiftet i 2006. De siste fem årene har selskapet hatt en årlig vekst på 40 prosent, og har i dag kunder i over 40 land. Promons App Shielding-teknologi, som går ut på å beskytte ulike selskapers mobile apper mot mobil-skadevare, finnes på over 500 millioner ulike enheter. På kundelisten finner man kjente og store aktører innen bank og finans, kommersielle merkevarer og offentlig sektor. Nå er selskapets ambisjon å vokse videre i alle vertikaler og over hele verden.

Som Growth Marketing Manager i Promon blir du en del av et effektivt markedsføringsteam som jobber med utvikling og implementering av strategiske markedsføringsaktiviteter, på tvers av kanaler og markeder. Rollen er svært sentral i organisasjonen og jobber tett med salgs- og produktavdelingen.

Du vil ha eierskap til våre marketing automation-verktøy og ABM-plattform, og jobbe med å koordinere og lede samarbeidet med eksterne leverandører som håndterer SEO og Google Ads. Stillingen rapporterer til Chief Marketing Officer.

Arbeidsoppgaver og hovedansvar:

  • Taktisk og operativt ansvar for gjennomføring og oppfølging av lead gen og øvrige markedsaktiviteter
  • Tiltrekke leads ved å produsere og publisere innhold via web, sosiale medier med mer
  • Optimalisere markeds- og salgsbudskap i diverse kanaler og verktøy, herunder våre websider og sosiale medier, i samarbeid med eksterne byråer
  • Administrere og optimalisere plattformer for markedsføringsautomatisering
  • SEO-optimalisering og administrere nettsiden i samarbeid med eksterne byråer
  • Bistå resten av markedsavdelingen innenfor digital markedsføring

Erfaring og kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen markedsføring/kommunikasjon/business eller liknende. Du har flere års erfaring fra betalte medier, markedsføringsautomatisering og/eller ABM. Arbeidsspråket vårt er engelsk, så det er en forutsetning at du håndterer engelsk flytende, både muntlig og skriftlig.

Du er grundig og analytisk med en kreativ tankegang, og du ønsker å jobbe i et dynamisk miljø innenfor teknologi. Med gode samarbeidsevner og relasjonsbygging vil du sammen med dine dyktige kolleger bygge videre på et godt arbeidsmiljø og gode resultater for Promon. Du har med fordel kjennskap til programmer som Pardot, 6sense, Demandbase, og Google Analytics/GA4, men dette er ikke et krav.

Vi tilbyr:

I Promon får du en sjelden mulighet til å være med på en vekstreise i et unikt, internasjonalt marked. Du får jobbe i et kreativ, spennende og innovativt miljø for en markedsfører, med et stort handlingsrom til å teste nye idéer og markedsstrategier. Du jobber med langsiktige mål, men ser resultatene raskt. Vi har flat struktur og en uhøytidelig tone, og gleder oss til å ta deg imot som vår nye kollega.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elise Simonsen eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Elise Simonsen

Prosjektleder

452 65 773

elise@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon