Playroom Event søker senior rådgiver

I Playroom mener vi at den beste kreativiteten har et mål, derfor setter vi publikum i sentrum av alt vi gjør. Vi skjønner at de riktige handlingene fører til de rette reaksjonene. Før vi starter arbeidet, forsikrer vi oss om at vi skjønner hvilken reaksjon kunden ønsker å oppnå hos sitt publikum eller sine ansatte. Svaret kan være en konsert for 30.000 mennesker, et medarbeiderprogram eller en kampanje på sosiale medier. Vi bruker denne tankegangen i arbeidsprosessen vår, men også utad i verden. Vi skjønner at våre handlinger skaper reaksjoner og konsekvenser. Derfor tror vi på respekt, både for menneskene vi jobber med, og for jorda vi bor på.

Nå leter vi etter en strategisk rådgiver som elsker å jobbe med utvikling av sterke konsepter og som drives av å skape gode resultater. Vi ser etter deg som trigges av å jobbe med salg og har lengre erfaring med dette. Du har et bredt kontaktnett og er en god nettverksbygger. Som strategisk rådgiver i Playroom vil du være ansvarlig for å hente inn og utvikle spennende kunder.

Arbeidsoppgaver:

  • Utvikle sterke konsepter og skape gode resultater
  • Selge konsepter til kunder og skape gjenkjøp
  • Skape gode relasjoner og bygge nettverk
  • Ha et strategisk overblikk og identifisere utfordringer i innsiktsfasen

Om deg:

Vi leter etter deg som er positiv, offensiv og er en person som har lyst til å by litt ekstra på deg selv. Du trives med salgsprosessen, elsker mersalg og er flink til å skaffe deg gode relasjoner med kunder, kolleger, samarbeidspartnere og leverandører. Du er i tillegg kreativ og sitter gjerne litt ekstra foran macen for å lage gode presentasjoner, utvikle nye konsepter eller kladd til et manus til en filmidé du har som kan åpne hele arrangementet.

For å gjøre en god jobb i Playroom er det viktig at du er samfunnsengasjert og holder deg oppdatert på smått og stort som rører seg i vår bransje og hos kundene våre. Du må trives med en hektisk hverdag, være trygg på deg selv og ha en egen evne til å utfordre det etablerte. Vi ser for oss at du har bakgrunn fra design, reklame eller fra kommunikasjons/markedsavdeling hos en merkevare. Det er altså ikke et krav at du har jobbet i eventbransjen tidligere.

Vi tilbyr:

En spennende jobb i et pulserende miljø. I Playroom jobber vi teambasert og alle involveres i kreative prosesser. Vi er veldig opptatt av å ha et inkluderende arbeidsmiljø der alle trives, men vi forventer også at du involverer deg og bidrar med det du kan. Vi er et lag som søker en lagspiller med glød og lidenskap for det vi driver med.

Her kan du lese mer om Playroom: – Å jobbe med landets mest krevende kunder driver oss til å tenke nyskapende!

Er dette deg? Da håper vi du vil sende oss noen ord om deg selv, din bakgrunn og hvorfor du er motivert for stillingen.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra eller Henrik Sandberg, eller send oss din CV og søknad via linken i utlysningen.

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen, Henrik Sandberg eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Martine Holen

Martine Holen

linkedin icon

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no