Permittert eller arbeidsledig?

Vi vet at det er tøffe tider for mange, og vi skal ikke legge skjul på at vi i Teft også merker det. Vi er allikevel trygge på at ting vil snu, og vi tror at det vil skje fort når det først skjer.

Jobbet du med reklame, design, markedsføring eller fagområder knyttet til kommunikasjon når krisen inntraff? Har du mistet jobben eller trua på at stedet du jobber kommer til å ta deg tilbake etter permittering? I så fall vil vi forsøke å hjelpe.

Siden 2001 har vi i Teft hjulpet selskaper med å finne folkene og kompetansen de ser etter. Snart vil både byråer og markedsavdelinger måtte se fremover, og det er mye som skal gjøres når annonsørene igjen skal lage kampanjer og vinne markedsandeler.

Vi vet heller ikke når ting vender tilbake til det «normale», men vi er i løpende kontakt med mange av de største byrågrupperingene og markedsavdelingene, og vi er de første som får høre om det når det dukker opp nye behov. Vi har allerede begynt å se tilløp til at både merkevarene og deres byråer trenger hjelp, og gjerne fort. Det er der du kommer inn.

Registrer deg på lenken og vi vil behandle ditt kandidatur raskt. Vi kan dessverre ikke prioritere møter akkurat nå, men vi vil kategorisere din kompetanse og erfaring og passe på at du blir vurdert for de prosessene som er relevante. Trenger vi mer informasjon vil vi ta kontakt med deg. Vi vil selvsagt vurdere deg for både faste stillinger og engasjementer. Husk at vi i Teft aldri deler din informasjon med noen utenfor huset uten å få samtykke av deg først.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra, Eivind Ruud Johnsen eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon