Orkla Design søker grafisk designer (engasjement)

Orkla Design er et designbyrå som eies av Orkla. Vår primære kundegruppe er Orkla-selskapene. Vi har enkle, morsomme og smarte prosesser og vi jobber tett med kundene våre.

Vi søker nå en grafisk designer, med oppstart så snart som mulig (februar) til et engasjement i 100 % stilling for ca 6 måneder. For rett kandidat vil det vil være gode muligehter etter dette. Arbeidssted er på Orklas hovedkontor på Skøyen, der vi i dag er 3 designere (i tillegg sitter det 10 designere i Sarpsborg)

Ønskede egenskaper:

  • Erfaring og/eller utdannelse innenfor grafisk design
  • Dreven i Adobe CC (hovedsakelig InDesign, Illustrator, Photoshop)
  • Rask og teknisk dyktig innenfor programmene
  • Komfortabel med å ha direkte kundekontakt
  • Flink til å jobbe tett med andre, og i team
  • Komfortabel med å jobbe selvstendig og ta initiativ

Vi tror det kan være en fordel om du har jobbet i en in-house stilling eller lignende tidligere, slik at du er vant til et høyt tempo.Hos Orkla Design har vi mange hurtige leveranser, så du må være komfortabel med denne måten å jobbe på. Vi gjør mye pakningsdesign, og har du erfaring med dette er det positivt, men ikke et krav. Hos oss jobber vi med alt fra brosjyre-/markedsmateriell og oppdatering av pakningsdesign til større lanseringer og visuelle profiler. Vi er opptatt av kvalitet og profesjonelle resultater, og vi har det gøy på veien!

Vi er åpne for å vurdere ganske ferske designere, men det kan samtidig være en fordel om du kan vise til lignende stilling og har vært noen år i arbeidslivet – det viktigste er at du er dyktig i faget ditt, evner å jobbe både kreativt og effektivt, at du er selvgående og ikke minst – at du er en imøtekommende, engasjert og trivelig kollega. For å lese litt mer om våre tjenester og hvem vi er kan du vel ta en titt på de nye sidene våre; www.orkladesign.no

Orkla flytter i mars til splitter nye, freshe lokaler på Skøyen og du får bli med på lasset – vi gleder oss til å få deg på plass, så snart som mulig!

Søk på stillingen via lenken og husk å legge ved lenke til din portefølje evt. pdf med arbeidsprøver. Søknadsfrist er 22. januar og vi behandler kandidater fortløpende.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes

Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no