Oris Dental søker Web Manager

Vil du bli med å forme en moderne og innovativ tannlegekjede i sterk vekst?

Fra Oris Dental ble etablert for seks år siden har vi vokst fra 6 til over 80 klinikker, etablert oss med et stort nettverk av dentale laboratorier, og jobber stadig med videre ekspansjon både her hjemme i Norge, men også utenfor landegrensene. Vi er overbevist om at vi har bransjens dyktigste medarbeidere, og et rykte vi er stolte av! 

Som tannlegekjede er vi opptatt av å kunne tilby den beste behandlingen med de siste teknologiske løsningene, i trygge rammer til våre kunder. Denne kundereisen starter allerede ved første googlesøk. For å sikre en god opplevelse gjennom hele kundereisen satser vi tungt på utvikling av våre nettsider. Her skal kunder finne den informasjonen de leter etter, selv bestemme tid og behandler for sin kommende behandling, få kjappe svar når det de har et spørsmål, og mye, mye, mer.  

Har du kompetansen til å utvikle og vedlikeholde nettsider for fremtidens tannleger?  

Vi ser etter deg som er innovativ og rik på initiativ, modig og tør å prøve! Du må kunne prioritere oppgavene dine i en travel arbeidshverdag, og er ikke redd for å påta deg ansvar.  

Som ansvarlig Web Manager vil du ha ansvar for en utvikling som våger å gå nye veier for å øke brukeropplevelsen, samtidig som den ivaretar behovene til kunder og markedet. Du vil også være et viktig bindeledd mellom ulike avdelinger i Oris Dental, ved å bidra med faglig input i det tverrfaglige arbeidet.  

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Fagansvar for SEO, inkludert teknisk optimalisering og innholdsstrategi
  • Analysere innhold og planlegge tiltak for bedre optimalisering i søk
  • Identifisere konverteringsmål som er riktige for vårt nettsted
  • Utvikle digital timebooking og digital kundeklubb
  • Fagansvar for digitale integrasjonsprosesser

Oris Dental er en bedrift i vekst og utvikling, og hos oss vil din innsats påvirke hvordan vi skal jobbe med prosesser i fremtiden. Vi ser derfor etter deg som gjennomfører dine arbeidsoppgaver med analytisk tilnærming. 

Vi ønsker at du har: 

  • Bachelor i relevant fagfelt 
  • God kjennskap til WordPress 
  • Erfaring med SEO fra byrå eller annonsør/merkevare 
  • Sterke analytiske evner  
  • Arbeider systematisk og datadrevet 

Hovedkontoret er i Trondheim og består av 30 hyggelige og engasjerte ansatte. Vårt mål er å være Skandinavias faglig ledende tannkjede og vi har rundt 1100 dyktige medarbeidere på laget. I Oris Dental jobber vi sammen, vi både trives og gjør det best når vi spiller på lag. Vi har integritet. Vi deler kunnskap, ansvar og lidenskap. Vi lytter og behandler hverandre med respekt. Vi støtter hverandre i motgang og feirer hver eneste seier. Nå gleder vi oss til å få en ny kollega som kan løfte oss og vår nettside ytterligere. Oris Dental ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

Arbeidssted: remote. Oslo/Trondheim 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kathrine Andresen eller Marte Palm Steen
Kontaktpersoner:

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon