Optimera søker Head of Performance Marketing

Optimera, Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør, skal styrke sin digitale tilstedeværelse og søker nå en Head of Performance Marketing med sterk kommersiell forståelse. Stillingen er nyopprettet og du vil få ansvar for strategi, KPIer og gjennomføring knyttet til digital annonsering, særlig SEO, betalt søk og Content Marketing.

Du vil få ansvaret for å utarbeide en tydelig digital markedsstrategi for forbrukermarkedet, med særlig fokus på Montér. Strategien skal levere på kommersielle KPIer, konvertere og drive trafikk til vår nettbutikk og få kunder inn i våre fysiske butikker. Kontinuerlig optimalisering for å sikre at vi når de riktige målgruppene blir viktig, du må derfor være drivende god til å analysere og avdekke mulighetsrom som ligger i den dataen vi har tilgjengelig gjennom Google Analytics og andre relevante verktøy. Du vil også få ansvar for å kartlegge og legge til rette for produksjon av innhold i egne og fortjente kanaler, blant annet på bakgrunn av søkeordsanalyser

Vi ser etter deg som evner å tenke langsiktig samtidig som du har et sterkt fokus på daglige leveranser. Du vil være vår interne fagekspert på digital markedsføring og det er derfor viktig at du evner å bidra til kunnskapsdeling og kompetanseheving internt. Du vil ha et tett samarbeid med øvrige markedsressurser og vårt utviklingsteam. Du må også være komfortabel med å presentere og rapportere resultater videre i organisasjonen.

Av personlige egenskaper er det viktig at du har gode samarbeidsevner og stor gjennomføringskraft. Du er vant til å jobbe i tverrfaglige team i større organisasjoner, er flink til å samarbeide og har god formidlingsevne. Din arbeidsmetodikk er analytisk, strukturert og systematisk. Og du kjenner deg i igjen i våre verdier: Offensiv, Profesjonell og Personlig.

Stillingen rapporterer til markedsdirektør og vil innebære personalansvar.

Kvalifikasjoner

  • God forståelse for hva som gir økt synlighet på nett og meget god oversikt over digitale kanaler og muligheter
  • Solid erfaring med SEO fra større organisasjoner eller byrå
  • Sterk forståelse for sammenhengen mellom søk og innholdsmarkedsføring, samt erfaring med hvordan innhold kan brukes i markedskommunikasjonen
  • Operativ erfaring med Google Analytics og andre støtteverktøy på daglig basis
  • Ledererfaring

Hos oss blir du blir en del av en markedsavdeling med motiverte medarbeidere og godt og uformelt arbeidsmiljø hvor arbeidsoppgavene er utfordrende og varierte. Din rolle vil sette tydelige spor i arbeidet med å sette planer ut i livet og du vil få stor påvirkningskraft. Ellers har vi meget gode pensjons- og personalforsikringer og lønn etter avtale. Vi holder til i moderne lokaler på Haugenstua i Oslo med egen kantine, garderobefasiliteter og parkeringsplasser inkl. el-bilparkering.

Optimera søker også Content Manager

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon