Opsahl Gruppen søker markedskonsulent

Opsahl Gruppen eier og driver solide, nytenkende virksomheter innen boligutvikling, næringseiendom, sport & fritid og miljø.  Selskapet står bak virksomheter med sterke merkenavn, unike innen sine områder, og har som ambisjon å gjennom generasjoner begeistre og skape verdi for sine kunder og samarbeidspartnere.

Selskapet er i vekst med mange spennende prosjekter foran seg. Vi lever av fornøyde kunder og et godt rykte, og strekker oss langt for å kunne imøtekomme og helst overgå målgruppens ønsker og behov. For å kunne levere fantastiske resultater søker vi nå forsterkninger til vår markedsavdeling, og vi gleder oss til å utvide familien med et nytt medlem!

Til stillingen som markedskonsulent søker vi nå etter en god potet, en allround markedsfører, eller en klassisk enhjørning, om du vil. Du skal få støtte vår markedssjef Elisabeth i hennes arbeid, og gjerne tilføre en ekstra dimensjon på de områdene du behersker spesielt godt, det være seg tekst, PR- og kommunikasjonsarbeid, videoproduksjon, design, SoMe og/eller Performance Marketing. Besitter du flere superkrefter er det topp, hos oss vil du få bidra litt overalt og vi skal ikke undertrykke hverken din kreativitet eller ditt pågangsmot!  Vi tror du er godt påkoblet digitalt, at du har jobbet med markeds- og kommunikasjonsarbeid tidligere og at du er fleksibel og innstilt på å jobbe operativt.

Vi retter oss mot både bolig og næring, og i stillingen vil du derfor få jobbe med både B2B- og B2C-markedsføring. Vi er opptatt av godt innhold og produserer mye og ofte til både nett, artikler, nyhetsbrev, brosjyrer og sosiale medier. Dette gjelder alt fra interiørartikler rettet mot potensielle boligkjøpere til intervjuer med leietakere i våre kontorbygg. Vi ser for oss at du kan utvikle spennende innhold som du senere kan publisere og gjerne optimalisere i våre digitale kanaler.  Du er selvfølgelig velkommen til å ta med kamera på oppdrag og vil du filme og gjøre noe gøy med dette senere, støtter vi deg her! Du synes generelt kommunikasjonsarbeid er gøy, tenker gjerne litt utenfor boksen og har et velutviklet visuelt blikk.

 

Noen typiske arbeidsoppgaver vi ser for oss:

  • Utvikle content, herunder artikler, intervjuer og tekster
  • Arbeide med kommunikasjon på digitale flater, som nettsider (inkl. SEO), sosiale medier og nyhetsbrev
  • Intern og ekstern kommunikasjon, samt PR-relaterte oppgaver
  • Utvikle enkelt grafisk materiell, hovedsakelig med utgangspunkt i malverk (plakater, annonser, invitasjoner, etc), i Adobe Indesign og Photoshop
  • Bistå med å arrangere eventer for kunder og samarbeidspartnere
  • Booke/koordinere annonser
  • Bestille og følge opp markedsmateriell

Vi tror det finnes mange yngre, ivrige og positive krefter der ute, som i tillegg kanskje har noen års relevant arbeidserfaring.  Hos oss blir du en del av et uformelt, engasjert og dynamisk arbeidsmiljø. Vi er en gjeng arbeidsomme, joviale og positive folk, som trives aller best når vi jobber i team, med tempo, temperatur og tillit – det er laget som leverer resultatene hos oss og vi håper vi nå kan forsterke Team Opsahl ytterligere.

Du vil få god hjelp og støtte av både markedssjef og øvrige kolleger – vi er mange som mener noe om hvordan vi gjør ting hos oss! Vi tror likevel det er bra om du trives med ansvar, er selvgående, jobber effektivt og kan forholde deg til deadlines.

Vi holder til på Skullerud i Oslo, der vår daglige leder Anders er vokst opp og hvor han sverger på å aldri flytte fra. Hit kommer du via t-banen, buss eller bilen din – parkering er ikke et problem. Vil du vite litt mer om oss og vårt engasjement kan du lese deg opp her.  Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rådgiver Camilla Bartnes fra TEFT, som bistår oss på denne rekrutteringen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase eller Camilla Bartnes
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon