OneCall søker Digital Marketing Specialist (vikariat)

Vår Digital Marketing Specialist skal snart ut i permisjon og vi ser nå etter en medarbeider med erfaring fra å kjøpe, analysere og drive kampanjer og aktiviteter i digitale kanaler med hovedvekt på sosiale medier.

Dette er jobben for deg som har god erfaring fra å med jobbe med  bl.a. Facebook, Instagram, Snapchat osv., og som vil være med på å utvikle og styrke OneCall som merkevare. Hos OneCall vil du jobbe med oppsett, optimalisering og rapportering i sammen med teamet, og du må trives med å være «always on» og kombinere analytiske, kreative og kommersielle evner i hverdagen.

Teamet består av ni engasjerte og faglig sterke kollegaer, som sammen bidrar og jobber i fellesskap for å utvikle en fantastisk merkevare, drive kundeutvikling og samtidig utforske nye markeder og muligheter for fremtidig vekst. Vi er en organisasjon med høyt tempo, og du må derfor være tilpasningsdyktig og rask i vendingen – samtidig som du har fokus på god kvalitet i dine leveranser. Stillingen rapporterer til Head of Marketing & Sales.

Kompetanse og erfaring:

  • Minimum 1-2 års erfaring med Performance Marketing, Paid Social e.l.
  • Du bør ha erfaring fra, og kunne jobbe i de fleste digitale og sosiale medier med kjøp, optimalisering og kampanjer. I tillegg til analyse og sporing av trafikk til våre nettsider
  • Erfaring med relativt store merkevarer, enten på kunde- eller byråsiden, og vet hvilke prosesser og budsjetter dette innebærer
  • Nysgjerrig på muligheter for personalisering og automatisering for å øke effekt av aktiviteter og investeringer i digitale kanaler
  • Du er strukturert, tydelig og en som trives med å ta ansvar for gjennomføring og utvikling av ditt eget fagområde

 

Interessert?
Det er ønskelig med en oppstart i mars, men kan du begynne allerede i februar er vi positive til det. Vikariatet har en varighet på 1 år. Synes du dette høres spennende ut, oppfordrer vi deg til å søke snarest, da vi behandler søkere fortløpende.
Søknadsfrist: snarest
Har du øvrige spørsmål, kontakt Ole eller Elisabet i Teft Flex .

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Ole Janzso

Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Elisabet Rye

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

915 47 093

elisabet@teft.no
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no