Oh My søker strategisk rådgiver

Oh My, vi søker strategisk rådgiver!

Vi er et hybridbyrå mellom tech og kommunikasjon, som jobber ut kreative konsepter og bygger plattformene de skal stå på. Vi gjennomfører idéer som strekker seg over alle kontaktflater og gjennom hele kundereisen.

Når vi etablerer et kundeforhold, ser vi på det som starten av en reise og målsetningen vår er å gjøre oss fortjent til tilliten vi får av kundene. Vi ønsker lange kunderelasjoner, og være tilgjengelige for alle deres kommunikasjonsbehov. Kundene vi jobber med er alt fra små start ups til kjente merkevarer.

Som vår nye kollega skal du med kløkt og konsept finne enda flere kunder som har lyst til å bli kjent med byrået vårt, slik at vi får vist at Oh My leverer løsninger som fungerer. Hvordan og hvilke kunder vi skal kontakte er noe du er veldig trygg på. Du er utpreget digital, og har forståelse for hvilken kommunikasjon og markedsføring som fungerer i en digital verden. Kundene kan også gå til deg for strategiske råd, og det kan du selvfølgelig gi med din faglige trygghet og gode kundeforståelse.

Og du jobber ikke alene: Akkurat nå er vi fem stykker, og det vi ikke klarer å gjøre selv får vi hjelp til av våre 120 kolleger i Sverige. Vi er en uhøytidelig gjeng med som jobber i team og gleder oss til å gå på jobb hver dag. Alle har sine spesialiteter, men vi vet at de beste idéene og resultatene kommer gjennom samarbeid. Oh My holder til i fornemme omgivelser på Madserud gård bak Frognerparken, og takhøyden i selskapet er minst like høy som på kontoret.

Du må like en variert hverdag, for her må du forvente å bidra med alt fra et par ekstra hender på en konseptlansering til smarte tanker om byråets strategiske retning. Du trigges av å skape noe, uansett om det er flere prosjekter eller de beste idéene. Hos oss blir du ikke en statist i et stort maskineri, du får en hovedrolle i Oh Mys fremtid.

Hvis du lurer på hvem vi ser etter, så er det viktigste er at du kan vise oss at du er veldig flink i jobben din og at du er en person som vi gleder oss til å treffe hver dag på jobb. Vi bryr oss ikke så mye om hvilken skole du har gått på, men du kjenner bransjen og kundene vet hva som må til for Oh My skal vokse i tiden fremover.

Her kan du lese mer om byrået og hva de ser etter

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Katrine Toven eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no