Oh My! søker junior digital designer

Oh My! så dagens lys i Sverige i 2011 og teller nå rundt 120 ansatte. I 2017 ble byrået etablert her i Oslo og vi har siden den gang jobbet med kunder som Moccamaster, Norges Håndballforbund, Älvsbyhus, Selvaag Eiendom, Mustad Eiendom med fler. Her er vi en liten gjeng som tar oss selv lite høytidelig og som gleder oss til å dra på jobb hver eneste dag.

Vi jobber tett med kundene våre og bistår med alt fra drift av nettsider til kampanjer på sosiale medier. Vi utvikler også grafiske profiler for kunder, og designer og koder opp nye nettsider.

Nå er vi på jakt etter en junior til teamet vårt. Vi ser etter deg med god kjennskap til Adobe Creative Cloud, og da spesielt Photoshop og Illustrator (evt Figma eller Sketch). Du bør også ha kjennskap til prinsippene rundt god interaksjonsdesign og om du også har erfaring med WordPress ser vi på det som en stor fordel.

Du trenger ikke å ha mange år med arbeidserfaring bak deg, men det er viktig for oss at du er motivert, engasjert og pålitelig. Du må ha et godt øye for design og en portefølje å vise til med arbeid som har det lille ekstra. Vi håper å finne en person som strekker seg etter det «perfekte» visuelle utrykket, men som samtidig kan fullføre en oppgave innenfor tidsfristen. 

Du vil passe godt inn i vårt miljø hvis du er en person som trives sammen med folk og som har et positivt syn på livet. Arbeidsoppgavene dine vil variere og vi har en kultur der vi hjelper hverandre ved behov. Det er viktig at du trives med å både jobbe selvstendig og i team.

Vi kan også være åpen for å ansette et team, hvis det er riktig. 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Martine Holen
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon