Oculos søker to CRM-rådgivere

Vil du være rådgiver i det ledende fagmiljøet for CRM i Norge?

Oculos er Norges ledende miljø innen CRM, Loyalty og Marketing Technology og vi jobber med kundedialoger, bonusprogram og marketing automation for å nevne noe. Vi rommer en unik kombinasjon av tjenester innen CRM, Marketing Technology, Performance og innholdsproduksjon under ett tak, og opplever nå stor vekst. Derfor har vi behov for flere CRM-rådgivere til våre mange kunder.

 

Hva skal du jobbe med?
Som CRM-rådgiver vil du være en rådgiver innen CRM, Loyalty Marketing Technology, kundedialog og kundeprogram. Du er en markedsfører med særlig fokus på relevant og personlig kommunikasjon der kundedata og teknologi er grunnlaget. Du er en proaktiv rådgiver som kan lede strategiprosesser, holde workshops i tillegg til å gjøre leveranser som kundereiser mm. 

Du vil ha ansvar for videreutvikling og mersalg av egen kundeportefølje i forhold til de tjenester, rådgivning og plattformer som Oculos til enhver tid tilbyr. I denne stillingen skal du estimere og planlegge implementerings- og driftsprosjekter i samarbeid med tech og prosjektledere. Prosjektarbeid og rådgivning i tråd med avtalte kundeleveranser. Din viktigste jobb vil være å skape aktive og fornøyde kunder, med høy grad av lojalitet i alle kanaler.  Våre kunder er noen av Norges ledende innen CRM og loyalty og som CRM-rådgiver vil du holde deg oppdatert innenfor våre fagområder og dele kunnskap med kollegaer og kunder. 

 

Hvem er du?
Vi ser for oss at du har opparbeidet deg både strategisk, teknisk og operativ kompetanse innen fagområdene CRM/CX/marketing automation, at du har høyskole/universitetsutdannelse og minimum fem års arbeidserfaring. Du må ha god forretningsforståelse og erfaring med tekniske plattformer for kundedialog/CRM og trives med å omsette din kompetanse til solide konsept og engasjerende kundepresentasjoner.

 

Hva får du av oss?
Hos oss får du mulighet til å holde på og utvikle den spesialistkompetansen du sitter på, samtidig som du får tilegne deg bredere erfaring innen de andre fagfeltene og jobbe mer strategisk. Vi kan tilby deg mye ansvar, store utviklingsmuligheter og en hverdag med høyt tempo og spennende utfordringer. Hos oss er arbeidsmiljøet bygget på en kultur preget av lagarbeid der alle er like viktige. Du vil få faglig påfyll innen kommunikasjonsfaget gjennom Ahead-akademiet og sitte i hyggelige og sosiale kontorlokaler i Oslo. Konkurransedyktige betingelser etter erfaring og kvalifikasjoner.

 

Ikke akkurat det du så etter? Oculos søker også etter Fagansvarlig prosjektleder og Prosjektleder innen markedsføring.

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Veronika Jakobsson, Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon