Oculos søker senior Performance-rådgiver

Er du en faglig sterk Performance-rådgiver som brenner for digital markedsføring som gir resultater?

Oculos har samlet en unik kombinasjon av Performance, CRM, marketing-teknologi, kreativ konseptutvikling og innholdsproduksjon under ett tak. Vi har store ambisjoner for 2021, og vår Performance-avdeling har derfor behov for å styrke teamet. Les mer om Oculos her

Du vil være en del av vårt rådgiverapparat, og ha ansvar for kundens totale Performance-leveranse. Dette innebærer fagområdene SEO, betalt søk, SoMe, webanalyse, kanalstrategi, sporing og databehandling. Vi ser for oss at du tidligere har jobbet operativt som spesialist på ett eller flere av disse områdende, men at du nå har et ønske om å jobbe mer strategisk med overordnet kanalstrategi og kundeutvikling.

Hva skal du jobbe med?

Som rådgiver vil du både ha ansvar for team bestående av andre Performance-spesialister, og du vil delta i større team med spesialister på tvers av våre øvrige fagområder. Hos oss er vi opptatt av å sette sammen team som møter kundens behov, men også team som gjør at du får utnyttet de kvalitetene og potensialet som ligger i deg. Vi vil tilpasse stillingen ut ifra dine ønsker og kompetanse. Det viktigste for oss er at du er den typen som alltid jakter på bedre løsninger for kundene og tar et stort ansvar for at vi når de målene vi har satt for oss og kunden. Du må selvsagt ha sterke digitale ferdigheter og operativ erfaring, men evne og ønske om å lære og utvikle seg innen et bredere fagfelt og strategi er det vi ser etter.

Hva får du av oss?

Hos oss får du mulighet til å holde på og utvikle den spesialistkompetansen du sitter på, samtidig som du får tilegne deg bredere erfaring innen de andre fagfeltene og jobbe mer strategisk. Vi kan tilby deg mye ansvar, store utviklingsmuligheter og en hverdag med høyt tempo og spennende utfordringer. Hos oss er arbeidsmiljøet bygget på en kultur preget av lagarbeid der alle like viktige. Du vil få faglig påfyll innen kommunikasjonsfaget gjennom Ahead-akademiet, sitte i hyggelige og sosiale kontorlokaler sentralt i Oslo. Konkurransedyktige betingelser etter erfaring og kvalifikasjoner.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Nejra Kudra eller Anna Blom Rian
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon