Obs BYGG søker netthandelssjef

Obs BYGG skal bli ledende på netthandel i byggevarebransjen, og leter nå etter en ny netthandelssjef som skal bidra til denne veksten. Er det deg?

Obs BYGG er den ledende byggevarekjeden i forbrukermarkedet med 56 varehus og over 6 MRD i omsetning. Kjeden har vært igjennom en eventyrlig vekstreise og har ambisiøse mål for videre vekst og bedre kundeopplevelser. Vi søker en resultatorientert og motivert netthandelssjef for å være med på å løfte både omsetning og kundeopplevelse på nett.

Som netthandelssjef er ditt overordnede mål å bidra til vekst og lønnsomhet gjennom målrettet oppfølging av salg og kampanjer på nett. Du vil være salgsansvarlig for nettbutikken ObsBygg.no, hvilket inkluderer planlegging og gjennomføring av alle netthandelskampanjer, øke salget, optimalisere prosesser og rutiner for økt effektivitet og best mulig kundeopplevelse.

Hos oss får du muligheten til å påvirke og bidra til at netthandelen hos landets ledende byggevarekjede når nye høyder. Du får spennende arbeidsoppgaver, utvikling, utfordret kompetansen din og bygge karriere i et av landets største selskaper. Vi er en sosial gjeng, som liker å bygge lagfølelsen, jobber for å lykkes sammen og skape en felles arena og nettverk både på jobb og utenfor arbeidstiden. Det arrangeres blant annet treningsgrupper for ansatte. Vi tilbyr fleksible arbeidsdager der du kombinerer hjemmekontor med jobb i våre flotte kontorer på Langhus.

Sentrale oppgaver i rollen som netthandelssjef i Obs BYGG
  • Øke salg og lønnsomhet gjennom planlegging, oppfølging og gjennomføring av salg og kampanjer på nett
  • Beskrive, prioritere og kvalitetssikre funksjonalitetsutviklingen på nett
  • Tilrettelegge for økt utvikling gjennom produktteam og e-handelsavdelingen
  • Ansvar for menystruktur, kategorisering, interne søk, produktforslag og merchandising av nettsiden
  • Analysere kundereisen og gjøre kommersielle prioriteringer i drift og prosjekter

Du vil være kjedens førstekontakt for alle spørsmål fra butikk knyttet til e-handel. Stillingen rapporterer til Markedssjef Byggkjeder.

Kompetanse og erfaring

Vi søker deg som har høyere utdannelse og god operativ erfaring med netthandel, gjerne i kombinasjon med fysiske butikker (omnikanal). Du har en sterk kommersiell sans, erfaring med kundereiseforbedringer og kompetanse på brukergrensesnitt. Du er oppdatert på beste praksis og trender innen netthandel og/eller konverteringsoptimalisering for å skape en god kundeopplevelse på nett. Kunden setter du først og du har evne til å gjennomføre i en matriseorganisasjon. For å lykkes i rollen er det også viktig at du:

  • Er en god kommunikator, både av både innsikt og resultater
  • Har gode samarbeidsevner
  • Kan jobbe selvstendig, målrettet og systematisk
  • Er strukturert, detalj- og kvalitetsorientert
  • Har høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne

Vi ønsker oss en kollega som tar ansvar og eierskap, samt har entusiasme for eget ansvarsområde, engasjement på vegne av kjeden og et ønske om å bidra til å styrke vinnerkulturen i Obs BYGG.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon