OBOS søker kommersiell digital innholdsrådgiver

Liker du å skape gode brukeropplevelser og resultater med din gode forståelse for språk og innhold? Da kan dette være jobben for deg!

Markeds og kommunikasjonsavdelingen i OBOS søker nå en digital innholdsrådgiver med blikk for godt språk til et engasjement med varighet på 6 måneder. 

Som digital innholdsrådgiver har du ansvar for at vi møter kundens behov på obos.no, bidra til at vi øker trafikken og når de kommersielle målene våre. Vi er på jakt etter deg som er vet at godt innhold forutsetter innsikt, kunnskap og systematisk arbeid. 

Sammen med et team av dyktige digitale innholdsrådgivere planlegger, publiserer, koordinere og optimaliserer du innhold på OBOS.no. Du er vant til å bruke innsikt og data for å lage godt innhold som treffer kundens behov, og elsker å jobbe med testing og optimalisering for å skape de beste resultatene og brukeropplevelsene gjennom hele kundereisen.

Du er faglig sterk på blant annet SEO-optimalisering gjennom hele kundereisen, A/B-testing og universell utforming. Du er god på å gjøre det komplekse enkelt, og du er komfortabel med å prioritere de viktigste brukeroppgavene i en hektisk hverdag.

Vi ser etter en nysgjerrig, inkluderende og engasjert person, som trives med å jobbe operativt og utfører arbeidet sitt med god struktur og fremdrift. Du er vant til et hektisk miljø og kan håndtere mange oppgaver, tette deadlines og endrede prioriteringer. 

Vi tror du har:

  • Utdannelse innen kommunikasjon, multimedia eller markedsføring
  • 2-3 års erfaring fra liknende arbeid med forvaltning og videreutvikling av nettsteder, måling, analyse og optimalisering 
  • Erfaring med og forståelse for optimaliserende tiltak som resulterer i økt konvertering
  • God forståelse for brukeropplevelse, design og web som kanal
  • Grunnleggende kunnskaper om søkemotoroptimalisering og universell utforming
  • Høy digital kompetanse, og praktisk erfaring med GA og A/B testing, samt andre relevante optimaliseringsverktøy

Det er viktigere at du har relevant erfaring enn lang erfaring.

I OBOS vil du jobbe i en avdeling med mange kompetente kolleger i et stort og svært godt arbeidsmiljø. Du vil få opplæring og oppfølging, og vårt mål er at du raskt blir selvstendig og trygg i rollen.

Oppstart: snarest.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon