OBOS søker innholdsrådgiver

OBOS er i vekst og vi ser etter deg som vil jobbe med planlegging, koordinering, produksjon, tilpasning og publisering av innhold knyttet til boligprosjektene våre i OBOS Block Watne. Ved behov vil du også kunne bistå med publisering og optimalisering av innhold på andre områder på obos.no og i våre andre kanaler. Stillingen er et seks måneders engasjement med gode muligheter for forlengelse for rett kandidat.

Når vi setter opp og publiserer innhold om boligprosjektene våre gir vi kundene inspirasjon og informasjon som gjør at de kan drømme, planlegge og få kunnskap om sin neste bolig. Prosjektene er gjerne omfattende og innholdsrike, og det er her du kommer inn. Vi ser etter en person som liker å skrive og å tilpasse innhold med en definert tone of voice og klare kommunikasjonsmål. Det er ofte mye informasjon og mange detaljer som skal på plass, så du må trives med å samarbeide med andre og koordinere informasjon og prosjekter. Til sist elsker du å se brikkene falle på plass når du publiserer og sørger for at innholdet blir både lett å lese, logisk i sin oppbygging og teknisk riktig på nettet.

Du har erfaring med:

  • Tekst-og innholdsproduksjon i redaksjon, byrå eller markedsavdeling
  • SEO-tankegang og måling av bruk og trafikk på nett
  • Produksjon og innhold til nyhetsbrev
  • Daglig bruk av publiseringsverktøy som f.eks. Episerver
  • Har forståelse for enkel bildehåndtering og kjennskap til eksempelvis Adobe Photoshop.

Det er viktigere at du har relevant erfaring enn lang erfaring.

I OBOS vil du jobbe i en avdeling med mange flinke kolleger i et stort og svært godt arbeidsmiljø. Du vil få opplæring og oppfølging, og vårt mål er at du raskt blir selvstendig og trygg i rollen.

Vi vil behandle søkere fortløpende, da vi gjerne vil ha på plass en ny ressurs så snart som mulig. Vi oppfordrer deg til å vise interesse så snart som mulig – og ser frem til å motta søknaden din!

Har du øvrige spørsmål knyttet til rollen kan du ta kontakt med rådgiver Elisabet Rye i Teft Flex.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Martine Holen
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon