OBOS søker innholdsansvarlig nyhetsbrev

Vil du ta ansvar for innholdet i en av våre viktigste kommunikasjonskanaler? 

Nyhetsbrevet er en av våre viktigste kommunikasjonskanaler for å engasjere og bevare medlemmene våre. Annenhver uke deler vi relevant innhold knyttet til blant annet bolig, bank og medlemstilbud. Vi ønsker oss aktive medlemmer som bruker medlemsfordelene sine og vet hva som rører seg i organisasjonen vår, og her er nyhetsbrevet et helt avgjørende verktøy.

Nå ser vi etter en dyktig innholdsansvarlig som kan ta ansvar for vårt nyhetsbrev i et engasjement på 6 måneder. Som innholdsansvarlig for nyhetsbrevet blir den viktigste oppgaven din å lage relevant og engasjerende innhold som bidrar til å nå forretningsmålene våre, enten gjennom konverteringer eller gjennom gode kundeopplevelser. Du får ansvar for testing og optimalisering i forkant, og for oppfølging med måling og resultater i etterkant. Denne innsikten bruker du målrettet i jobben din, og deler den gjerne med resten av teamet.

Vi ser for oss at du har jobbet operativt med kundekommunikasjon og digitalt innholdsarbeid i noen år, i et kommersielt eller redaksjonelt miljø. Kanskje du tidligere har jobbet med nyhetsbrev i en markedsavdeling, med dialogmarkedsføring i byrå eller som innholdsprodusent. Du har erfaring med datadrevet innholdsarbeid, og interesse for innsikt og analyse. Du har teft for hva som engasjerer medlemmene våre, du liker høyt tempo og holder hodet kaldt når det koker.

Hos oss blir du en del av et stort markeds- og kommunikasjonsmiljø med høye ambisjoner for hva vi skal få til. Hos oss er ingen arbeidsdager like, og det er viktig at du løser utfordringer på strak arm, liker å tilegne deg ny kunnskap og trives med å samarbeide på tvers av avdelinger og fagområder.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Martine Holen
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon