OBOS søker prosjektleder merkevare

Er du en prosjektleder som er rå på koordinering og trives i en hektisk hverdag fylt med smil, samarbeid og gode kollegaer?

OBOS satser stort på å utvikle et profesjonelt markeds- og kommunikasjonsmiljø i Norge og Sverige. Vi er i ferd med å bygge opp en avdeling med bred faglig kompetanse som har ansvar for merkevare, markedsføring, kommunikasjon, samfunnsansvar, sponsoravtaler, sosiale medier, digitalt innhold, medier, salg og analyse.

Nå styrker vi laget og ser etter en engasjert prosjektleder med høy kapasitet og gjennomføringskraft til et engasjement på 6 måneder, som kan åpne for muligheter både i og utenfor selskapet. Her vil du bli en del av et innovativt og sterkt fagmiljø med høyt tempo og mange baller i lufta. Vi ser etter deg som ønsker en jobbhverdag fylt med store og små utfordringer. Stillingen inngår i avdelingen merkevare og samfunnsansvar.

Prosjektleders viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Prosjektledelse og koordinering av alle typer oppgaver for «Nærkontoret fra OBOS» som er en nystartet satsing på kortreiste kontorløsninger der folk bor.
  • Utarbeide markedsplaner, kampanjer og materiell for ulike prosjekter i konsernet
  • Prosjektlederansvar for andre aktuelle prosjekter i konsernet
  • Bistå avdelingens oppfølging av de ulike enhetene i konsernet

Her kan du lese mer om Nærkontoret.

Vi tror du har:

Vi ser etter deg med høyere utdanning innen markedsføring og kommunikasjon, og med relevant arbeidserfaring fra å lede komplekse prosjekter med mange ulike involverte. Erfaring fra byrå vil bli sett på som en fordel.

Vårt mål er å skape begeistring rundt merkevaren vår og vi ser etter deg med høyt engasjement og god gjennomføringskraft med et salgs- og markedsorientert hode.  I denne rollen er det viktig at du er proaktiv og initiativrik og at du har god evne til å raskt sette deg inn i informasjon om målgrupper og annen relevant innsikt. Du vil i stor grad styre din egen arbeidshverdag og det er viktig at du er selvstendig og systematisk. Vi jobber tett i team og er på jakt etter en proaktiv lagspiller som ser løsninger og samarbeider godt med andre.

Kjenner du deg igjen i dette? Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg.

Vi tilbyr

Hos OBOS vil du få bryne deg på utfordrende og spennende oppgaver i en organisasjon med stor samfunnsbetydning. Vi har et hyggelig, uformelt og innovativt arbeidsmiljø med mange dyktige kollegaer og høyt faglig nivå. Her vil du få en jobb med mening. Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her.

OBOS er opptatt av å investere i sine ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Stillingen rapporterer til merkevaresjef Kjetil Hancke Framstad.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen eller Elisabet Rye
Kontaktpersoner:

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon