OBOS søker innholdsrådgiver

Har du lyst til å jobbe i et kreativt og ambisiøst markeds- og kommunikasjonsmiljø med høyt tempo og mange muligheter?
Har du kommersiell teft og trigges av å skape resultater og gode brukeropplevelser på web? Da kan dette være jobben for deg!

Vi er på jakt etter digital innholdsrådgiver til et vikariat på ett år. Den vi leter etter har blikk for godt språk som inspirerer og engasjerer medlemmene våre på obos.no og på tvers av alle de digitale kanalene våre.

Som digital innholdsrådgiver har du ansvar for at vi møter kundenes behov på obos.no. Her Hos oss blir du en del av et team med dyktige digitale innholdsrådgivere, som planlegger, publiserer, koordinere og optimaliserer innhold på obos.no. Du er vant til å bruke innsikt og data for å lage godt innhold som treffer kundens behov, og elsker å jobbe med testing og optimalisering for å skape de beste resultatene og brukeropplevelsene gjennom hele kundereisen. Du vet at godt innhold forutsetter innsikt, kunnskap og systematisk arbeid, og du jobber proaktivt og selvstendig for å nå resultater.

Vi ser etter en nysgjerrig, inkluderende og engasjert person, som trives med å jobbe operativt, strukturert og med god fremdrift. Du er faglig sterk på blant annet SEO-optimalisering, A/B-testing og universell utforming. Du klarer å gjøre det komplekse enkelt, og du er komfortabel med å prioritere de viktigste brukeroppgavene i en hektisk hverdag.

Hos oss får du blant annet jobbe med å:

  • Produsere, publisere og kontinuerlig forbedre innhold på obos.no, basert på innsikt, måling og testing, for å øke organisk trafikk, konvertering og forbedre kundeopplevelsen
  • Optimalisere innhold på nettsidene fra et SEO-perspektiv for å drive økt organisk trafikk gjennom hele kundereisen
  • Kvalitetssikre at innhold i egne digitale kanaler er i henhold til strategi og profil, og oppfyller krav til universell utforming for nettsider.
  • Samarbeide tett med IT for å videreutvikle publiseringsløsninger og andre systemer og verktøy 

Vi tror du har:

  • Høyere utdanning innen kommunikasjon, multimedia eller markedsføring, og noen års erfaring fra liknende arbeid med forvaltning og videreutvikling av nettsteder og andre digitale kanaler, ulike publiseringssystemer, måling, analyse og optimalisering for å øke konvertering (CRO).
  • God forståelse for hva som gir økt synlighet på nett og meget god oversikt over digitale kanaler og muligheter
  • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Erfaring med segmentering og personalisering for å skape relevante kundereiser er en fordel
  • God forståelse for sammenhengen mellom søk og innholdsmarkedsføring og erfaring med SEO, A/B testing og bruk av Google Analytics
  • God forståelse for brukeropplevelse, design og web som kanal

Hvorfor velge oss? 

Ambisiøs markedsavdeling. OBOS satser på markedsføring, og utvikler nå et av de mest spennende miljøene innenfor fagfeltet i Norge. Her får du mulighet til å lære av de beste, og legge et solid fundament for din videre karriere.   

Uante muligheter. OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm.  

En jobb med mening. Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her.  

Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag 

Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger og firmahytter i inn- og utland 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon