OBOS søker innholdsprodusent

Er du interessert i byutvikling og botrender, og vil jobbe med innhold og kundekommunikasjon i et aktivt og sterkt fagmiljø?

I OBOS har vi fokus på bærekraft og innovasjon, og her vil du jobbe med store utviklingsområder og fremtidens boliger i områder som Ulven og Fornebu.

Vi ser etter en innholdsprodusent som kan hjelpe oss med å lage godt innhold tilpasset egne og betalte kanaler. Som innholdsprodusent hos oss får du stor frihet til å påvirke dine egne oppgaver. Du får jobbe i tverrfaglige team og på tvers av alle konsernets merkevarer og forretningsområder. Det betyr stor variasjon og mange kontaktpunkter i et selskap der det skjer mye spennende.

Vi ser etter deg som:

  • Har noen års erfaring fra en større markedsavdeling, et byrå eller innen media, og som ønsker å utvikle deg videre som tekst- og innholdsprodusent og innholdsmarkedsfører
  • Kan fylle en sentral rolle med oversikt, energi og faglig engasjement
  • Er en språksterk tekstforfatter som behersker alle sjangre, og du er opptatt av mottakers opplevelse av det som skal formidles
  • Er effektiv og løsningsorientert og ikke ukjent med å ta i bruk virkemidler som video, grafikk, lyd o.l.
  • Har høy kompetanse om publisering på forskjellige plattformer og kanaler, og kunnskap om hva som skal til for å engasjere, enten det er i et nyhetsbrev, på sosiale medier, på landingssider eller på papir

Dine oppgaver:

  • Hos OBOS vil du planlegge, produsere, optimalisere og publisere budskap og markedskommunikasjon
  • Jobbe på tvers av våre egne kommunikasjonsflater, basert på relevant innsikt og data fra vårt innsiktsteam 
  • Jobbe tett med andre innholdsressurser og koordinere og prosjektlede der det er naturlig at du tar ledelsen
  • Tenke helhetlig om kundekommunikasjon på tvers av kanaler

Er du på jakt etter en spennende jobb som innholdsprodusent og ønsker en viktig rolle der du vil være en ressursperson med mange baller i luften, er dette kanskje din mulighet til å bli en del av et engasjert og voksende fagmiljø for kommunikasjon og innhold.

Stillingen er et engasjement på 1 år fra oppstart, og vi håper på å ha det på plass i løpet av høsten.

Rollen inngår i OBOS’ divisjon for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar, i avdelingen for innhold og kundekommunikasjon. Avdelingen og fagområdene er høyt prioritert i selskapet og en avdeling i vekst.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon