Nyutdannet?

LAB3Talent er for deg som er nyutdannet det siste året og klar for en karriere hos byråene eller hos en markedsfører.

Vi satser på talenter fordi det er stor etterspørsel etter flinke folk med kunnskap og ambisjoner innen design, tekst, utvikling og produksjon av materiell og innhold. Vi vet også at det kan være utfordrende å orientere seg i jobbmarkedet for deg som er i ferd med å fullføre eller nylig har fullført en fagutdannelse, Bachelor eller Master.

Hvorfor LAB3 Talent?

Vi har daglig kontakt med flere av fagmiljøene hvor designere, konseptutviklere, AD’er og innholdsprodusenter jobber. Mange er byråer av forskjellige størrelser, og vi jobber også med store og små markedsavdelinger.

Ved å registrere en profil hos oss er du et steg nærmere drømmejobben. Vi vil hjelpe deg med å finne ut hva slags type miljø og stilling som kan passe deg, din kompetanse og ditt ambisjonsnivå.

Når en eller flere av våre kunder viser interesse for din kompetanse hjelper vi deg inn i prosessen og passer på at du får den støtten du trenger.

Dialogene med våre kunder fører ofte til praksisplasser, engasjementer og i noen tilfeller ansettelser. Uansett er de en vei inn i et relevant fagmiljø som vil bidra til å øke din kompetanse og attraktivitet i arbeidsmarkedet.

Hva må jeg gjøre?

For å bli kjent med deg trenger vi informasjon om hva du har studert og hvem du er. Vi er ikke opptatt av en lang søknad, men det er fint å vite om du har interesser eller erfaringer som du mener sier mye om deg som person eller som kan være relevante i din neste jobb. Du trenger ikke å bruke lang tid på å registrere deg i Teft-nettverket, men legg inn kontaktinfo, din utdanning og eventuell yrkeserfaring.

  • Fullt navn og kontaktinformasjon
  • Din utdanning og år du uteksamineres
  • Gjerne CV, dersom du har det
  • Legg gjerne til «Ferdigheter»
  • Lenke til mappe og arbeider fra skole eller praksis
  • Skriv gjerne ned hvor -og når du har søkt på stillinger i det siste, eller hvem du har vært i kontakt med i din jobbsøkerprosess.

Det kan hende du vil fylle på mer informasjon eller at vi ber om mer fra deg, men når du først har registrert deg i vårt nettverk er det enkelt å endre informasjonen du allerede har lagt inn.

Hva skjer når jeg har registrert meg?

Når du er registrert, vil vi se på informasjonen din og komme tilbake til deg hvis vi har spørsmål eller trenger å vite mer. Ofte starter vi med å ta en telefon eller et intervju der vi blir bedre kjent. På intervjuet vil vi gjerne høre mer om hva du tenker om fremtiden og hvilken vei som kan være riktig for deg å satse på.

De siste årene har vi funnet  jobb til over 100 nyutdannede talenter hos våre kunder, og nå er det kanskje din tur!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no