Teft søker nyutdannede

De siste årene har over 100 nyutdannede fått jobb gjennom Teft-nettverket, nå er det kanskje din tur!

Begynner studietiden å nærme seg slutten, eller søker du aktivt jobb? Teft fortsetter sin satsning på unge talenter. Studenter og nyutdannede innen kommunikasjonsnæringen har en spennende tid i vente. Den skal vi fortsette å være en del av.

Teft matcher kandidater og arbeidsgivere innen markedsføring, media, design og teknologi. Vi vet også at det kan være utfordrende å orientere seg i dagens jobbmarked. Kanskje spesielt for deg som er i ferd med å fullføre eller nylig har fullført en fagutdannelse, Bachelor eller Master.

Å registrere seg hos Teft er en investering for deg som er nyutdannet, og er klar for en karriere hos byråene eller hos en markedsavdeling.

Hvorfor Teft?

Vi har over tjue års erfaring med rekruttering til medie- og kommunikasjonsbransjen, og har daglig kontakt med flere av fagmiljøene hvor markedsførere, kommunikasjonsfolk, AD’er og innholdsprodusenter jobber. Mange er byråer av forskjellige størrelser, og vi jobber også med store og små markedsavdelinger.

 Ved å registrere en profil hos oss er du et steg nærmere drømmejobben. Er dette bransjen for deg? Da er det en investering å registrere seg i Teft-nettverket. Vi kan hjelpe deg med å finne ut hva slags type miljø og stilling som kan passe deg, din kompetanse og ditt ambisjonsnivå. Teft har bygget mange karrierer i bransjen, og flere av våre oppdragsgivere har en gang vært nyutdannede i kandidatbasen vår. 

Om en av våre kunder er på jakt etter din kompetanse forespør vi deg om det er OK at vi presenterer deg. Og vi hjelper deg inn i prosessen og passer på at du får den støtten du trenger. Dialogene med våre kunder fører ofte til praksisplasser, engasjementer og i noen tilfeller ansettelser. Uansett er de en vei inn i et relevant fagmiljø som vil bidra til å øke din kompetanse og attraktivitet i arbeidsmarkedet.

Hva må jeg gjøre?

For å bli kjent med deg trenger vi informasjon om hva du har studert og hvem du er. Vi er ikke opptatt av en lang søknad, men fyll gjerne erfaringer du mener sier mye om deg eller som kan være relevante i din neste jobb. Du trenger ikke å bruke lang tid på å registrere deg i Teft-nettverket, men legg inn kontaktinfo, utdanning, kompetanse og eventuell yrkeserfaring.

Når du først har registrert deg i vårt nettverk er det enkelt å endre informasjonen du allerede har lagt inn. Nye kurs eller arbeidserfaringer kan også enkelt legges inn. Følgende informasjon er fint å fylle ut for at vi skal bli kjent med deg: 

  • Din utdanning og år du uteksamineres
  • Gjerne CV, dersom du har det tilgjengelig
  • Legg gjerne til «Ferdigheter»
  • Lenke til mappe og arbeider fra skole eller praksis
  • Skriv gjerne ned hvor -og når du har søkt på stillinger i det siste.

Hva skjer når jeg har registrert meg?

Når du først har registrert deg én gang hos oss, kan du enkelt søke på andre stillinger i fremtiden. Vi anbefaler derfor å oppdatere profilen din underveis, slik at den blir så utfyllende og oppdatert som mulig. Du kan selvfølgelig når som helst slette profilen din dersom du ikke lenger ønsker å være en del av vårt nettverk. 

Husk å bruk oss for alt det er verdt! Teft.no er stappfull av gode tips for studenter og nyutdannede som ønsker å sikre seg drømmejobben. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon