NXT søker Senior Designer

Om du er en «sulten» og drivende god designer som liker utvikling og variasjon i hverdagen, og som ønsker en sentral rolle i et byrå, så kan dette være en spennende stilling og reise for deg. Vi opplever for tiden en ekspansjon, særlig innen digitale medier, og søker nå etter en dyktig senior designer med erfaring.

NXT/A2N er et reklame -og digitalbyrå som hjelper virksomheter med kommunikasjon (reklame) i alle kanaler. Vårt mål er å skape konsepter og løsninger som evner å begeistre og skape resultater for våre kunder (ROI).

Vi ser etter en designer som er spesialist innen sitt fagområde, men en generalist når det kommer til å løse kreative oppgaver og problemstillinger. Du er nysgjerrig på trender og ny teknologi, samt genuint interessert i å lære, utfordre og dele erfaringer. Du liker å jobbe i team med ideer og løsninger, men også jobbe selvstendig og tar ansvar for dine egne oppgaver.

Du har en sterk estetisk sans, er teknisk sterk med programvare – spesielt InDesign, Illustrator, Photoshop og Sketch eller Adobe XD samt erfaring med After Effects eller Premiere. Som designer er du vant med kreative prosesser, har erfaring med konseptutvikling og presentere konsepter/ideer på en enkel og god måte, og setter deg inn i brukeropplevelser og jobber for løsninger med god kundeopplevelse. Du liker varierte arbeidsoppgaver og dager. Du er energisk, positiv, blid og en sosial person som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Eksempel på oppgaver

  • Visuell profil/identitet
  • Nettsider, Wireframes
  • Kreative konsepter som tas ut i flere kanaler
  • Kampanjesider
  • Enkel animasjon

Vi tilbyr
Du blir en del av et sterkt og kreativt fagmiljø med hyggelige kollegaer. Alle hos oss har unike kjerneområder, men vi jobber bredt og lærer av hverandre hver dag. Vi jobber i kreative team hvor du vil få en sentral rolle, med ansvar og mulighet til å påvirke ulike prosesser.Du vil jobbe tett med ulike merkevarer og fagspesialister på huset – og du vil komme til et trygt og godt arbeidsmiljø med de beste fagfolka og de triveligste kollegene. Vi holder til i moderne kontorer midt i hjertet av byen, har egen kokk, gratis treningsrom og tilbud om massasje hver uke.

Vil du høre mer om stillingen og våre hårete mål, så ta kontakt med byråleder i NXT Oslo Reklamebyrå, Erik Johnsen på tlf 900 89 154 eller epost erik@nxt.no. Du kan også kontakte Anna eller Eivind i Teft for å få mer informasjon om prosessen. Søknadsfrist er snarest, og vi vil behandle søknader fortløpende. For å søke på stillingen laster du opp din CV og portefolio eller link til nettside i Teft sitt rekrutteringssystem.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no