Nucleus søker digital rådgiver

Har du erfaring med å styre og gjennomføre kampanjer i sosiale medier, eller god kunnskap om Google Ads og Google Analytics? Nå søker vi en digital rådgiver med snarlig oppstart.

Vi er et av Norges ledende PR- og kommunikasjonsbyråer, kåret til Nordic Agency of the Year. Hos oss blir du en del av et tverrfaglig miljø med tjenester i hele bredden av kommunikasjonsfaget – fra analyse, strategi og rådgivning, til kreative konsepter og uttak i form av tekst, foto, film og design i alle kanaler. Som en del av teamet vil du jobbe med betalt annonsering for våre kunder. Vi har stor tro på å jobbe tverrfaglig og hos oss vil du få muligheten til å både påvirke og utvikle deg utover egen kjernekompetanse.

Begynner du hos oss, mener vi helt oppriktig at du vil få verdens hyggeligste kollegaer! Du får varierte arbeidsoppgaver på en stabil og trygg arbeidsplass, med store muligheter for personlig utvikling og spesialisering. Både gjennom faglig opplegg og egne kursbudsjetter, men også gjennom sosiale turer i inn- og utland. Vi holder til i freshe lokaler midt i Oslo sentrum med fantastisk utsikt til Slottsparken og kort vei til alt.

Om rollen
Vi leter etter deg som har erfaring med å håndtere kampanjer på tvers av sosiale medier og Google. Men har du kun erfaring med sosiale medier – eller kun Google – vil vi likevel høre fra deg. Du er uansett oppdatert på de siste trendene og har god kunnskap om hva som skal til for å skape gode resultater. Du vil holde i det operasjonelle arbeidet for mange av våre kunder, men vil også være en rådgiver og sparringspartner for kunder og kollegaer.

Typiske arbeidsoppgaver:
● Ansvar for planlegging, koordinering og gjennomføring av kampanjer på tvers av kanaler
● Analysere, optimalisere og rapportere kampanjeresultater
● Oppsett av annonser i Meta Business Manager, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Google, m.m
● Gjennomføre og oppdatere søkeordsanalyser
● Oppsett av medieplaner
● Rådgivning

Vi ser etter deg som:
● Har minimum to år relevant erfaring innen digital markedsføring
● Er initiativrik og jobber godt både selvstendig og i team
● Har god oversikt over de ulike mediekanalene som er tilgjengelig og liker å tilegne deg ny kunnskap
● Er strukturert

Vi ønsker oss en ny kollega så raskt som mulig og ønsker derfor snarlig oppstart.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Julie Kase
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Julie Kase

Prosjektleder og innholdsprodusent

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon