Norwegian søker strategisk innholdsprodusent

Avdelingen ​​Brand & Marketing Communication i Norwegian ser etter en strategisk innholdsprodusent som skal skape innhold samt sikre at eksisterende innhold er i tråd med selskapets merkevarestrategi på tvers av alle kanaler.

Du vil kvalitetssikre og være ansvarlig for fremdrift relatert til alle innholdsprosjekter, både for Norwegian og Norwegian Reward. Du vil både jobbe operativt med innholdsutvikling (skrive og skape innhold selv) og du vil briefe vårt in-house produksjonsteam eller eksterne partnere.

I tillegg til dette vil du sammen med Partner Manager være ansvarlig for gjennomføring av kampanjer tilknyttet til Norwegian Reward.

Norwegian ser optimistisk på fremtiden og dette er et engasjement som kan åpne opp for spennende muligheter for riktig person. I første omgang ser vi etter en person som kan fylle rollen frem til 1.mai 2022, med snarlig oppstart.

Vi er på jakt etter deg med flere års arbeidserfaring innen innholdsproduksjon, tekst og/eller strategisk kommunikasjon og markedsføring, og som gjerne har jobbet tett på en merkevare. Du har kanskje jobbet som innholdsansvarlig, kampanjeansvarlig, tekstforfatter eller prosjektleder/koordinator innenfor markedsføring.

Fagbakgrunn og ledelse av produksjon til ulike kanaler er en fordel. Men det viktigste for oss er at du har et godt øye for innhold sett opp mot merkevarestrategi, relevant erfaring og er en person med stå-på-vilje og sterkt engasjement. Du setter deg raskt inn i ting, og vil trives i et internasjonalt arbeidsmiljø med mange kontaktpunkter internt og eksternt hvor mye av kommunikasjonen foregår på engelsk. Du behersker en travel arbeidshverdag hvor ingen dag er lik og er ikke redd for å ta initativ.

Norwegian tilbyr:

  • Positivt og spennende sted å jobbe i en internasjonal organisasjon
  • Utfordrende, variabelt og dynamisk miljø
  • Kjempefine kollegaer som alltid streber mot godt samarbeid og gode resultater

Hvis både dine organiserte og kreative side sprudler ved tanken på å jobbe med oss, vil vi at du skal søke nå. Oppstart i stillingen er så raskt som mulig, og vi vil derfor håndtere alle søknader fortløpende. Bli med oss videre på reisen!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Martine Holen
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon