Norwegian søker grafisk designer

Norwegian har i 20 år gjort det mulig for alle å fly, med gode priser og smarte løsninger. Og det skal vi fortsette med i 20 år til, minst. Derfor er Norwegian en av landets sterkeste merkevarer, som med en tydelig profil høster høy kjennskap og mye kjærlighet. Selskapet har i hele sin fartstid vært en global aktør med sine røtter og sitt hjerte i Norge.

For å styrke oss ytterligere søker vi nå en visuelle historieforteller som kan engasjere med design.

I denne stillingen er det er viktig at du er kreativ, nøyaktig og proaktiv og har evnen til å formidle visuelt med tekst, bilder, film, animasjon og lyd. Du må også kunne jobbe kreativt innenfor rammene av vår visuelle identitet og bidra med både rådgivning innen design, branding og konseptutvikling. Du vil bidra til å sikre en helhetlig tilnærming til den visuelle historiefortellingen og at alt materiale er on-brand på tvers av alle kanaler. Du får en viktig rolle som ekspert innen ditt felt og du vil jobbe med å produsere og levere engasjerende og effektivt visuelt innhold.

Ansvarsområder:

  • Levere kreative visuelle produkter i alle våre kanaler
  • Gi tekniske og kreative råd i konseptutvikling
  • Sikre en helhetlig tilnærming til den visuelle profilen og at alt materiale er on-brand på tvers av kanaler

Vi ser etter en grafisk designer som er kreativ, positiv og har en utfordrer-tankegang. Du trives med variasjon, høyt tempo og tåler godt en viss grad av uforutsigbarhet. Videre er det viktig at du kan jobbe selvstendig med god gjennomføringsevne. Norwegian er en global organisasjon med mange interne og eksterne relasjoner, det er derfor viktig at du behersker og er komfortabel med å skrive og snakke engelsk.

Vi ønsker deg som:

  • Har bachelor i grafisk design eller annet relevant fagfelt
  • Minimum 1 års erfaring med å produsere høykvalitets markedsføringsmateriell for digital og print
  • Nyutdannete/juniorer oppfordres til å søke
  • Erfaring fra arbeid med større internasjonale merkevare(r)- inkludert operativ utførelse
  • Profesjonelt ferdighetsnivå i InDesign, Illustrator, Photoshop og AfterEffects
  • Kunnskap om HTML/ HTML 5/ CSS

I Norwegian vil du få en unik mulighet til å jobbe i et selskap i vekst med fokus på gode kundeopplevelser og bærekraft. Du blir del av et internasjonalt selskap med dyktige medarbeidere og høy faglig kompetanse. Hos Norwegian verdsetter vi faglig styrke, samarbeidsevne og godt humør.

Vi håper du vil bli med oss på reisen videre!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kathrine Andresen eller Marte Palm Steen
Kontaktpersoner:

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver og prosjektleder

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon