Nortura søker kommunikasjonsrådgiver for oppdrag

Til kommunikasjonsavdelingen ser vi etter en produserende kommunikasjonsrådgiver som vil jobbe med å lage tekst og innhold for intern og ekstern bruk. Vår kommunikasjonsavdeling har bred kontaktflate mot en stor organisasjon som har mange eksterne målgrupper, og vårt mål er å lage relevant og engasjerende innhold.

Vi ser etter deg som har erfaring med å jobbe i et kommunikasjons-/redaksjonsmiljø og utforme artikler, pressemeldinger, innhold for SOME og andre uttak som er relevante. Du har et godt språk, er flink med research og trygg med utforming av tekst og budskap. Det er en fordel om du også behersker foto- og filmredigering, men ingen forutsetning. Det viktigste er at du kan ta ansvar for både historiefortelling og kommunikasjonsfaglig formidling. Hos Nortura vil du få varierte oppgaver og plass i en stor organisasjon med mange ansvarsområder. Vi lover at dette blir en spennende erfaring for deg.

Vi tror du har erfaring fra å jobbe som kommunikasjonsmedarbeider, innholdsprodusent eller journalist i et byrå eller en kommunikasjonsavdeling. Du liker å skrive informativ og engasjerende  og leverer innhold av høy kvalitet. Du har lett for å sette deg inn i saker og kommer lett i kontakt med andre mennesker. Erfaring med kommunikasjon fra komplekse organisasjoner er en fordel.

Rollen rapporterer til kommunikasjonssjef og inngår i et team med erfarne fagfolk.

Stillingen er i første omgang et kortere engasjement/oppdrag, grunnet permisjon i avdelingen, men for rett kandidat er det mulighet for forlengelse.

Synes du dette høres interessant ut søker du via lenken på denne siden. Søkere vil bli behandlet fortløpende.

Har du øvrige spørsmål knyttet til denne stillingen kan du ta kontakt med Elisabet Rye eller Ole Janzso i Teft Flex.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon