Nordic Choice Hotels søker redaktør for nyhetsbrev

Er du på jakt etter en jobb der du kan bruke kunnskapen og kreativiteten din som digital markedsfører til det fulle?

Vi søker en super-Newsletter Editor til å jobbe med email marketing i Nordens beste hotellkjede, Nordic Choice Hotels. Vi søker deg som tenker nytt, er effektiv og er en god lagspiller. Som ansvarlig for vårt nyhetsbrev vet du når ting er riktig, og tør å trykke på “send-knappen” når alle detaljene er på plass.

Jobben er et års vikariat, så du må kunne starte i løpet av oktober eller i begynnelsen av november om du skal bli med på denne lærerike reisen.

I tett samarbeid med tekniske, analytiske og kreative folk hos oss vil du jobbe med utvikling og produksjon av nyhetsbrev til våre gjester og medlemmer. Du kunne kanskje klart å gjøre hele jobben selv, men når vi gjør det sammen blir det mye bedre!

Du vil være en del av den digitale enheten i Nordic Choice Hotels, kalt Eberry, som holder til ved vårt hovedkontor på Frogner. Vi har som oppdrag å sikre digitalt salg og lojalitet ved blant annet å utvikle verdens beste gjestereise. Du vil også være en del av en kreativ gruppe vi kaller task force, som utvikler og finner de aller beste kampanjene og markedsaktivitetene for Nordic Choice Hotels.

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektlede og koordinere utsendelse av våre nyhetsbrev med optimalisert segmentering av målgrupper og personalisert budskap.
 • Raskt få oversikt og ta ansvar for en av våre viktigste kanaler(e-post, sms, push, web og ads)
 • Delta aktivt i utvikling og tilrettelegging av innhold, maler og design til bruk i nyhetsbrev
 • Kontakt med eksterne og interne stakeholders som oversettelsesbyråer, digitale byråer, kundeservice, kampanjeansvarlige m.m.
 • Sørge for å gjennomføre testing av ulike virkemidler i nyhetsbrevene.

Kvalifikasjoner (husk, du må ikke ha alle, dette er en ønskeliste)

 • Erfaring med digital markedsføring og medlemskommunikasjon
 • Det er en fordel om du har erfaring med CRM-systemer, CMS-systemer, Marketing Automation systemer e.l. Vi bruker Salesforce Marketing Cloud.
 • Kunnskap om og interesse for innholdsmarkedsføring og kreative budskap som konverterer

Du passer inn hos oss om du

 • Har god skriftlig formuleringsevne på norsk og behersker engelsk godt
 • Blomstrer når du jobber sammen med andre
 • Er initiativrik, målrettet og kan jobbe raskt og med korte tidsfrister

Vi vurderer søknader fortløpende, og det kan vise seg at den første søkeren er den beste! Søk i dag, og du vil få en rask tilbakemelding fra Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon