Nordea søker SEO spesialist

Er du en SEO ekspert som ønsker å bli del av noe stort? 

Hos Nordea ser vi at verden endrer seg raskt – og vi ønsker å være et skritt foran kurven. Det er derfor vi er dypt forpliktet til å tilby morgendagens løsninger til våre kunder. Vi skaper et smidig miljø der vi eksperimenterer og vokser sammen – og vi trenger dine ideer og unike bakgrunn. Hos oss vil du være i godt selskap med sjanse til å sette ditt preg på noe større. 

Hos vårt digitale salgsteam tilfører vi verdi ved å skape gode kundeopplevelser i våre digitale kanaler; på nordea.no, i vår app og nettbank, og i ulike eksterne kanaler inkludert sosiale medier. Som SEO-spesialist hos oss vil du spille en verdifull rolle i å drive og gjennomføre den lokale SEO-strategien for nordea.no, i samarbeid med vårt lokale byrå. Les mer om avdelingens reise her.

Parallelt med det digitale salgsteamet vil du også være en del av et nordisk SEO-fellesskap. I dette teamet vil du ha nordiske kolleger med lignende roller som deg selv og en nordisk SEO Lead for å støtte utvikling og resultater.

Arbeidsoppgaver

 • Drive og utvide den lokale SEO-strategien for den private delen av Nordea.no, i tråd med den nordiske SEO-lederen og den overordnede SEO-strategien.
 • Utføre SEO-analyser som: søkeordundersøkelser, konkurrentanalyser, lenkeanalyse, teknisk analyse, SERP-analyse og mer, for å identifisere og anbefale forretningsmuligheter.
 • Ta aktiv del i implementering av SEO-aktiviteter.
 • Analysere data for å evaluere SEO-ytelse og effekt. 
 • Dele av din SEO kunnskap, resultater og læring på en proaktiv, åpen og transparent måte med alle som jobber innen contentproduksjon til digitale kanaler.
 • Bidra til det nordiske SEO-praksisfellesskapet, holde deg oppdatert på SEO og diskutere lærdom med likesinnede SEO-spesialister.

Du vil bli med i en digital revolusjon og et team av entusiastiske eksperter innen ulike felt innen digitalt salg og markedsføring. Rollen er basert i Oslo, Norge.

Hvem du er

Samarbeid. Eie. Lidenskap. Mot. Dette er verdiene som veileder oss i å være på vårt beste – verdier vi ser for oss at du deler med oss.

Som person ser vi for oss at du har

 • en interesse for psykologi og hvordan dette kan brukes for å få bedre resultater i søk 
 • et strategisk og strukturert tankesett
 • en praktisk, innsiktsfull og kommersielt drevet tilnærming
 • en interesse for å teste ut nye ting 
 • en genuin lidenskap for SEO

Minimum 3 års SEO arbeidserfaring fra enten klientsiden eller byrå. Du har praktisk erfaring med interessentstyring, er vant til å bruke markedsledende SEO-verktøy for å drive SEO og gjennomføre SEO-analyse. Det å skulle implementering i et CMS-system sitter i fingerspissene og du har skapt deg en unik forståelse av hvordan kundens reise og søkehensikt henger sammen. Du evner å måle ROI og demonstrere hvordan det kobles til SEO. Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk

Vi tilbyr

Som ansatt i Nordens største bank vil du få spennende utfordringer fra dag 1, tilgang til et stort, internt arbeidsmarked og svært gode utviklingsmuligheter! Du vil få 6 uker betalt ferie per år + 1 feriedag i julegave fra banken. Du vil også få gode satser for innskuddsbasert pensjonsordning og personalrabatter på lån, sparing og forsikring via personalbanken vår. Vi holder til i nye og freshe kontorlokaler på Majorstuen, der vi er heldige å ha Cutters, Squeeze, treningsstudio, god kantine mm. Vi håper at du vil være med på Nordea-laget!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon